Galaxy On Max'ın satışları, Hindistan'da başlanıldı

Samsung kısa bir süre öncesinde tanıtımını gerçekleştirdiği Galaxy On Max'ın satışlarına, Hindistan'da resmi olarak başladığını duyurdu.

Güney Kore kökenli ünlü akıllı telefon üreticisi Samsung tarafından geliştirilen ve kısa bir süre öncesinde tanıtımı gerçekleştirilen uygun fiyatlı akıllı telefonu Galaxy On Max'ın satışları Hindistan'da başladı.

5.7 inç genişliğindeki TFT ekran üzerinde şekillenecek olan Galaxy On Max, gücünü ise performansı hiçe sayılmayacak derecede olan MediaTek MTK P25 Lite çipseti ile 4 GB kapasitesinde olan RAM bellekten sağlıyor. Cihazda dahili olarak 32 GB kapasitesindeki bir depolama alanı sunulurken, bu alan dilenirse MicroSD kart yuvasıyla birlikte daha çok arttılabiliyor.

Cihazın arka yüzünde 13 MP f/1.7 sensör açıklığına sahip bir lens yer alacakken, ön yüzünde ise 3 MP f/1.9 sensör açıklığına sahip bir lense yer verilmiş. Cihazın arka yüzündeki kamerası düşük ışıklarda bile oldukça önemli performans sunacakken, ön yüzündeki kamerası da muhteşem selfielere imkan tanıyacak. Hem arka yüzünde hem de ön yüzünde ise bu kameralar LED flaş desteğiyle desteklenecek.

Ülkemizdeki fiyat etiketi henüz belli olmayan yada ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı da bilinmeyen Samsung Galaxy On Max, Hindistan'da 262 dolar yani 948 Türk Lirası karşılığında satışa sunulmuş durumda

Whatsapp