Galaxy Note9'un Kod Adı Ortaya Çıktı

Samsung, önümüzdeki yıl piyasaya çıkaracağı Galaxy Note9'u "Crown" kod adı altında geliştirme çalışmalarına devam ediyor.

Samsung'un 2016 yılında piyasaya sunduğu ancak batarya patlamadı sorunları nedeni ile geri çekmek zorunda kaldığı Galaxy Note7 fiyaskosuna sonra Galaxy Note8'in piyasaya çıkışı Güney Kore merkezli üretici için en önemli sınav haline gelmişti. Ancak ne var ki Ağustos ayında gün yüzüne çıkan Samsung Galaxy Note8, yüksek fiyatına rağmen büyük ilgi görmeyi başardı ve yüksek satış rakamları ile de Samsung'un yüzünü güldürmeye devam ediyor. 

Ve her zaman olduğu gibi teknoloji meraklıları gözlerini şimdiden bir sonraki cihaza çevirmiş durumda. Daha önce de hakkında bazı iddialar ortaya çıkan ve Galaxy Note9 adını alacağı düşünülen yeni nesil Samsung Galaxy Note Serisi akıllı telefonun, şirket içinde "Crown" kod adı altında geliştirildiği belirtiliyor. 

Bu iddialar, Güney Koreli teknoloji devinin ana vatanından geliyor ve bilgilerin, şirkete bdonsnım bileşeni tedarik ettim iddia edilen bir şirketten alındığı iddia ediliyor. 

Özellikle, yerel basın kaynaklarından biri olan The Bell adlı sitede, söz konusu tedarikçiden bir yetkilinin, "Gelecek yılın ilk çeyreğinde (Galaxy Note 9'un) bir pilot üretim için bileşenler sağlamaya başlayacağız" dediği iddia ediliyor. 

Samsung, gelecek yılın başlarında Galaxy S serisinin yeni amiral gemi modellerini Snapdragon 845 yonga seti ile piyasaya sunacak. Yeni Galaxy Note Serisi akıllı telefonun ise 2018 Ağustos ayından önce piyasaya çıkması beklenmiyor. Bu arada Galaxy Note9'un ekrana gömülü parmak izi tarayıcıyq sahip ilk Samsung telefonu olacağı belirtiliyor. 

Whatsapp