Galaxy Note9  ekranında ışık sızıntısı sorunları çıkıyor

Samsung firmasının geliştirdiği amiral gemisi cep telefonu Galaxy Note9 ekranındaki ışık sızıntısı sorunuyla birlikte herkesi şaşkına çeviriyor.

Akıllı telefon ile bu telefonlar için dokunmatik ekran üretiminin en iddialı ismi olarak karşımıza çıkan Güney Kore merkezli Samsung firması, en son nesil amiral gemisi telefonu Galaxy Note9 ile gündemde kendisine yer edinmeye devam ediyor. Bu sefer başarısı ve profesyonelliğiyle birlikte adından söz ettirmeyen cihaz, şimdilerde ise gündeme yaşadığı ekran sorunu ile birlikte geldi.

Birçok Galaxy Note9 kullanıcısı tarafından sosyal ağ hesaplarında ve çeşitli mobil forum sitelerinde paylaşılan başlıklara göre, cihazın ekranında bir ışık sızıntısı sorunu meydana geliyor. Özellikle cihazın sol kısmında ekranla metal çerçevenin birleştiği noktada meydana gelen bir hataya göre oldukça önemli bir ışık sızıntısı sorunu gözlemleniyor.

Bazı kullanıcılar Galaxy Note9 modelinde bu sorunu yaşadıklarını doğrularken, ancak bu sorunun sanıldığı kadar ciddi bir problem olmadığını ve çerçeveye yansıyan ışıktan ötürü kaynaklandığını belirtiyor. Kavisli ekran ve yansımalarla ilgili henüz sessiz kalmayı tercih eden ve açıklamaya yapmaktan kaçınan Samsung firmasının nasıl bir açıklama yapacağı da merak konusu.

Firmanın cihazlar üzerinde gerçekleştirdiği araştırmada böylesine bir sorunla karşı karşıya kalmadığı belirtilirken, bu nedenle açıklama yaptığı da konuşulan diğer bir konu olarak karşımıza çıkıyor.

Whatsapp