Galaxy Note8'in Ön Siparişleri Rekora Gidiyor

Galaxy Note8'in ön siparişleri, bugüne kadar ki tüm Galaxy Note Serisi modelleri geride. Sadece Güney Kore'de 400 bin ön sipariş rakamına ulaştı.

Güney Kore merkezli üretici Samsung, Ağustos ayının sonlarına doğru, merakla beklenen yeni akıllı telefonu Galaxy Note8'in tanıtımını yapmıştı. Tanıtımı ile birlikte ön sipariş süreci de başlatılan Galaxy Note8'in büyük ilgi gördüğü belirtiliyor. 

Samsung, bugün yaptığı açıklamada, Galaxy Note8'in daha önceki Galaxy Note Serisi cihazlardan daha fazla ön sipariş aldığını duyurdu. Bu bilgi, Galaxy Note8'in şimdiye kadar en çok satış rakamına ulaşan Galaxy Note Serisi cihaz olacağına işaret ediyor. Galaxy Note8 henüz satışa sunulmadı ve 15 Eylül tarihinde fiziksel mağazalarda raflardaki yerini alacak. 

Tahmin edebileceğiniz üzere Güney Kore merkezli üretici, Galaxy Note8'in bu başarısından oldukça memnun görünüyor. Şirketin anavatanı vatanı Güney Kore'de ise sadece bir gün içinde 395 bin ön sipariş rakamına ulaşıldığı belirtiliyor. 

Batarya hatası nedeni ile satışa çıktıktan kısa süre sonra geri çağrılan Galaxy Note 7 ise 13 günlük ön sipariş sürecinde 380 bin ön sipariş almıştı. Samsung Galaxy Note8 Güney Kore'de 21 Eylül'de piyasaya sürülecek, ancak ön sipariş gönderileri 15 Eylül'de başlayacak.

Whatsapp