Galaxy Note8'in İlk Gerçek Resimleri İnternete Sızdırıldı

Samsung'un duyurusuna yaklaşık iki haftalık bir süre kalan yeni amiral gemisi Galaxy Note8'in ilk gerçek görüntüleri internete sızdırıldı.

Artık Samsung Galaxy Note 8'in tüm özelliklerini bildiğimiz için, telefonun gerçek bir prototipine ait canlı fotoğraflarını görme vakti geldi. Ve şimdi, bulanıklaştırılmış, maskelenmiş metin, URL'ler ve prototip kimlikleri olan bir prototipin görselleri tüm ihtişamıyla karşımızda. 

Ancak bugüne kadar gördüğümüz tüm sızıntı resimlerle çok fazla benzer oldukları için, fotoğraflarda pek yeni bilgiler ortaya çıkmıyor. Gerçekten bu fotoğraflarda bulunan tek değişiklik aslında daha önce Galaxy S8'de gördüğümüz şeyler. İlk olarak Always On ekranı, şirketin mevcut amiral gemisi cihazında olduğu gibi aynı işlevselliği ve görünümü koruyacak. Buna, basınca duyarlı, ekran üstü ana ekran tuşu da dahil. Daha önceki söylentilerde tüm ekranın baskıyı algılayabileceği de iddia edilmişti. 

Yeni görüntülerde S Pen de net bir şekilde gösteriliyor. Samsung'un Galaxy Note8'de kullanacağı dokunmatik kalemi, önceki sızıntılarda gösterildiği gibi Galaxy Note 7'ler ile tamamen aynı görünüyor. Ve aslında, resimlerin kaynağı, bu S-Pen'in donanım açısından da önceki ile aynı olacağını iddia ediyor, bu da 4096 düzeyinde basınç hassasiyeti sunacağı ve Note 8 su içinde olsa bile kullanılabilir olacağı anlamına geliyor. 

Görüntülerin bugün çekildiği anlaşıldığı için önümüzdeki günlerde daha fazla ayrıntısına bu kaynak üzerinden ortaya çıkacağını düşünüyoruz. Samsung Galaxy Note8'in tanıtımı 23 Ağustos'da yapılacak. O zaman kadar daha fazla görüntü internete sızdırılabilir. 

Whatsapp