Galaxy Note8 çift arka kamera tasarımı ile sunulabilir

Samsung bu sene ilerleyen dönemde Galaxy Note8 modelini çift arka kamera ile satışa çıkartabilir.

Geçtiğimiz dönemde olduğu gibi bu sene de akıllı telefon pazarında zirvedeki yerini korumayı amaçlayan Samsung, bu ay sonunda bazı üst seviye modellerini duyuracak. Bu cihazlardan birisi firmanın yeni amiral gemisi Galaxy S8 olurken, ayrıca Galaxy S8+ adı ile daha büyük bir başka versiyon da gelecek. Daha önce edge ismi ile kavisli ekranlı modeller sunan firma Galaxy Note7 ile edge ismini terk ederek cihazlarında kavisli ekran kullanırken, bu yeni modeller de benzer şekilde kavisli ile gelecek.

https://twitter.com/SamsungExynos/status/838735952793100288

Samsung kısa bir süre önce yeni yonga setinin duyurusunu gerçekleştirdi. Bu yeni yonga seti Series 9 Exynos 8895 olarak adlandırılırken, yeni Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modellerinde kullanılacak. Ayrıca bu cihazların Qualcomm Snapdragon 835 yonga seti içeren farklı versiyonu da gelecek.

Güney Kore devi firma, yeni yonga seti hakkında bazı bilgiler veriyor ve bu bilgilerden birisi de Dual ISP desteği içereceği şeklinde. İlerleyen dönemde firma çift arka kamera içeren model sunabilir ve Galaxy S8 ve Galaxy S8+'da yer alması beklenmiyor.

Ancak yeni iddialara göre Galaxy Note8 akıllı telefon çift arka kamera içerebilir. Henüz bu yeni model hakkında fazla bir bilgi bulunmuyor. Ancak daha önceki senelere baktığımızda bu akıllı telefonun Exynos 8895 ile sunulacağı söyleyebiliriz. Ayrıca Snapdragon versiyonu da gelecek.

Whatsapp