Galaxy Note7'nin yeni videosunda iris tarayıcı görünüyor

Samsung'un yeni üst seviye akıllısı Galaxy Note7 iris tarayıcı ile geliyor...

Samsung, yaklaşık olarak 10 gün sonra düzenleyeceği etkinlikle yeni nesil Galaxy Note modeli olarak Galaxy Note7 cihazını resmi olarak duyuracak. Bu yeni tanıtımı için ABD, İngiltere ve Brezilya'da Unpacked etkinlikleri eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek.

Yeni akıllı telefonda yer alacak olan yeniliklerden bir tanesi de iris tarayıcısı olurken, bu konuda bir çok kanıt ortaya çıkmıştı. Şimdi de bir video geldi ve sadece 4 saniyelik bu video da Galaxy Note7'nin iris tarayıcısı görülebiliyor.

İris tarayıcısı, parmak izi tarayıcısına göre daha güvenli kabul edilirken, Galaxy Note7 sahipleri gözleri ile cihazlarının kilit ekranını açabilecekler. İris tarayıcısının en iyi 25 - 35 cm arası uzaklıkta sonuç verdiği de belirtilmekte.

Akıllı telefonun teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, henüz kesin olmamakla birlikte Galaxy Note7, 5.7" büyüklüğünde dokunmatik iki yanı kavisli Super AMOLED ekran içerecek ve ekran çözünürlüğü de 2560x1440 piksel Quad HD olarak gelecek.

4GB sistem belleği akıllı telefonda yer alacak, ancak 6GB versiyonun da sunulabileceği dile getirilmekte. Qualcomm Snapdragon 821 yonga setinden güç alacak olan akıllı telefonun farklı bir versiyonu da Samsung Exynos 8893 içerecek. 12MP arka kamera yanı sıra Galaxy Note7'nin 5MP ön kamera da içereceği gelen bilgiler arasında yer almakta. Dahili veri kapasitesi ise 64GB olacak.

Ayrıca parmak izi tarayıcısı da bulunurken, suya dayanıklı yapı da içereceği iddia ediliyor...

https://youtu.be/AiNBpupkM2Y

Whatsapp