Galaxy Note7'nin tanıtım videoları Samsung tarafından yayınlandı

Samsung, yeni phablet modeli Galaxy Note7'nin videolarını sundu...

Samsung, dün büyük merakla beklenen yeni phablet modeli Galaxy Note7'nin duyurusunu gerçekleştirdi. Aslında Galaxy Note6 adı ile gelmesi gereken cihazın ismi için Galaxy S serisi ile sayıların eşitlenmesi amacı ile Galaxy Note7 ismi ile sunulma kararı alınmış.

https://www.youtube.com/watch?v=bg6uxd1V4YA

Yeni akıllı telefonun önemli özelliklerinden bir tanesi suya dayanıklı olması. Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge gibi IP68 sertifikasına sahip olan akıllı telefon 1.5 metre suyun altında 30 dakika kalabiliyor.

5.7" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel iki yanı kavisli dokunmatik Super AMOLED ekran bu cihazda yer alırken, ekran ayrıca Corning tarafından kısa bir süre önce resmi olarak duyurulan Gorilla Glass 5 ile korunuyor. ABD'de Qualcomm Snapdragon 820 yonga seti ile sunulacak olan akıllı telefonun diğer bölgelerde ise Samsung Exynos 8890 yonga setinden güç alıyor.

4GB sistem belleği yeni akıllı telefonda yer alırken, dahili veri kapasitesi ise 64GB olarak belirlenmiş. Galaxy S7'de olduğu gibi Galaxy Note7'nin arkasında Dual Pixel 12MP kamera yer alıyor ve ayrıca ön kamera da 5MP olarak geliyor. 

Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefon 3.500mAh batarya ile gelirken, ayrıca şimdiye kadar firmanın sunduğu ilk USB Type-C destekli akıllı telefon olmakta.

Galaxy S7'de olduğu gibi Galaxy Note7 ile Samsung, Gear VR sanal gerçeklik gözlüğünü vermiyor. Ancak sınırlı süre için Gear Fit 2 ya da 256GB microSD kart hediye olarak alınabilecek.

https://www.youtube.com/watch?v=2qALo3BbChU

https://www.youtube.com/watch?v=a0a6Y9JvPqo

https://www.youtube.com/watch?v=aGLSuZky3Jc

Whatsapp