Galaxy Note7 Sahipleri Galaxy S8 ve Note8'e Yarı Fiyatına Sahip Olacak

Galaxy Note7 batarya sorunu nedeni ile zor günler yaşayan Samsung, Galaxy S8 ve Galaxy Note8'le kullanıcıların gönlünü alacak. Galaxy Note 7 Sahiplerine Galaxy S8 ve Note8 yarı fiyatına satılacak

Samsung, Galaxy Note 7 batarya sorunu nedeni ile bu cihazın üretimini durdurmuş ve Galaxy Note 7 sahiplerine çağrı yaparak telefonlarını geri getirmelerini istemişti. Galaxy Note 7 sahipleri için cazip değişim teklifleri sunan ve telefon bedelini iade eden Samsung'un tüketicilerin güvenini tekrar nasıl kazanacağı, Galaxy S8 ve Galaxy Note 8 modellerine tüketicileri nasıl çekeceği merak konusu olmuştu. 

Samsung, Galaxy Note 7 fiyaskosundan etkilenen müşterilerine zaten parasal teşvikler ve yedek cihaz olarak Galaxy S7 ve S7 Edge desteği sağlıyordu. Fakat Samsung, oluşan bu yanlışı düzeltmek ve halk arasında bıraktığı kötü imajı düzeltmek için büyük bir adım atmaya hazırlanıyor. Reuters'in haberine göre Samsung, Güney Koreli Galaxy Note 7 müşterilerine, duyurusu yaklaşan Galaxy S8 ve Galaxy Note8 akıllı telefonları yarı fiyatına sunacak. 

Güney Kore merkezli şirketin son aylarda artan kötü izleri silmek için attığı bu programın, şirketin diğer pazarlarda da uygulamak için görüşmeler yaptığı belirtiyor. 

Yaşanan batarya sorununun ardından bir çok eleştirmen, yaklaşan Galaxy Note 8 akıllı telefonun iptal edilmesi gerektiğini belirtmişti.  Fakat bugün gelen haberler, Samsung'un 2017 Birinci çeyreğinde duyuracağı Galaxy S8 akıllı telefonu ile birlikte Galaxy Note 8 modeli için de çalışmaların devam ettiği gösteriyor. Sadece Galaxy Note 7 batarya sorunu araştırmaları nedeni ile Galaxy S8 ve Note8'in iki haftalık gecikmeyle tüketicilere sunulacağı gelen bilgiler arasında. 

Samsung Galaxy S8'in Dünya Mobil Kongresi kapsamında düzenlenecek  etkinlikte dual kamera teknolojisi ve 10nm mimarisinde üretilen yeni nesil işlemci ile geleceği belirtiliyor. Bunun yanında Samsung'un sanal gerçeklik deneyimini artırması için Galaxy S8 ve Galaxy Note 8 modellerinde yüksek çözünürlüklü ekranlara yer vermesi bekleniyor. 

Whatsapp