Galaxy Note7 ön siparişler Almanya'da gönderilmeye başladı

30 Ağustos'tan önce Avrupa Galaxy Note7'nin dağıtımları başladı...

Samsung'un yeni üst seviye phablet modeli olan Galaxy Note7, 2 Ağustos tarihinde düzenlenen Unpacked etkinliği ile resmi olarak duyuruldu. Bu yeni akıllı telefon oldukça dikkat çekici yeniliklerle gelirken, 19 Ağustos tarihi itibari ile ABD ve bazı pazarlarda satışa çıktı.

Cihazın Türkiye de dahil olmak üzere Avrupa pazarında satışa sunulacağı tarih ise 30 Ağustos olarak belirlenmişti ve şu anda ön sipariş süreci bu pazarlarda devam ediyor.

Ancak gelen bazı yeni bilgilere göre Galaxy Note7 ön sipariş sahipleri cihazlarına Avrupa'da kavuşmaya başladılar bile. Almanya'da ön sipariş ile Galaxy Note7'yi satın alanların akıllı telefonlarına 30 Ağustos tarihinden daha önce kavuşmaya başladıkları kaydediliyor.

Şu an için sadece Black Onyx renk seçeneğine sahip Galaxy Note7'yi ön sipariş ile satın alanlar şu an için cihazlarını teslim alıyorlar. Ayrıca Gear VR sanal gerçeklik gözlüğü de ön siparişlerde hediye olarak verilmekte. Ayrıca Almanya için çıkış tarihinin 2 Eylül olduğunu da belirtelim.

Galaxy Note7 akıllı telefon 5.7" büyüklüğünde iki yanı kavisli dokunmatik Super AMOLED ekrana sahip. Cihazın ekran çözünürlüğü 2560x1440 piksel Quad HD. Qualcomm Snapdragon 820 ya da Samsung Exynos 8890 yonga setinden güç alan akıllı telefon ayrıca 4GB sistem belleği ve 64GB dahili veri kapasitesi ile satın alınabiliyor.

12MP Dual Pixel OiS destekli arka kamera içeren Samsung Galaxy Note7'nin Selfie kamerası 5MP ve ayrıca cihaz Google Android 6.0.1 Marshmallow üzerinde çalışıyor.

Whatsapp