Galaxy Note7 ilk başta sınırlı stok ile Avrupa'da satışa sunulacak

Samsung, Galaxy Note7 için Avrupa pazarında sınırlı stok uyarısı gerçekleştirdi...

Samsung, bu ay başında en önemli modellerinden birisi olarak Galaxy Note7'yi resmi olarak duyurdu. Bu senenin ikinci Unpacked etkinliğinde gün yüzüne çıkan akıllı telefon iki yanı kavisli ekranı ile ilgiyi üzerine çekiyor. Ayrıca firma bu modelini IP68 sertifikası ile suya ve toza dayanıklı olarak ilk Galaxy Note modeli olarak duyururken, cihaz diğer donanım özellikleri ile de dikkat çekmekte.

Duyurunun ardından Samsung Galaxy Note7 farklı ülkelerde ön siparişe sunulmaya başlanmıştı. Bir süre önce gelen bilgiler bu akıllı telefon için gelen talebin, geçtiğimiz sene sunulan Galaxy Note5'e göre iki kat fazla olduğu yönündeydi ve bu da stok açısından başlangıçta ıkıntı yaşanabileceği anlamına geliyor.

Geçtiğimiz günlerde Samsung cephesinden bazı duyurular gelmiş ve  Benelux, Rusya ve Ukrayna gibi bazı akıllı telefon pazarlarında Galaxy Note7'nin çıkış tarihinin ertelendiği bilgisi gelmişti.

Galaxy Note7'nin sunulacağı pazarlar arasında Avrupa'da yer alıyor ve geçtiğimiz sene oldukça geç olarak Avrupa pazarında satışa sunulan Galaxy Note5'in aksine yeni akıllı telefon çok daha hızlı bir şekilde Avrupa ülkelerinde satışa çıkacak ancak stok sıkıntısı yaşanabileceği ifade ediliyor. Özellikle de yüksek talep sonrasında dağıtım sürelerinde uzamalar görülebilir.

Galaxy Note7 akıllı telefon, 5.7" büyüklüğünde 2560x1440 piksel Quad HD dokunmatik ekran, 4GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi, Samsung Exynos 8890 yonga seti, 12MP arka kamera, 5MP ön kamera, Google Android 6.0.1 Marshmallow ile Avrupa'da yerini alacak...

Whatsapp