Galaxy Note7 Hindistan'da satışa çıkıyor

Hindistan'da Galaxy Note7 işte bu tarihte satışa sunulacak..

Samsung'un yeni akıllı telefonu geçtiğimiz ay pazara sunulmuş fakat batarya sorunları ile Güney Kore devinin başına bela olmuştu. Patlama ve yanma sorunu ile büyük tehlike teşkil eden akıllı telefonun bu problemi sonrasında Samsung, tüm dünya genelinde Galaxy Note7'nin satışlarını durdurmuştu.

Samsung, yeni bir güncelleme yayınladı ve cihazın şarjını %60 ile sınırlandırdı ve ayrıca dünya genelinde de kademeli olarak farklı ülkelerde değişim programını devreye sokuyor.

Ayrıca firma yeni ve sorunsuz Galaxy Note7 versiyonunu da tekrar satışa sunmaya hazırlanıyor. Dünyanın en büyük akıllı telefon pazarlarından birisi olan Hindistan'da cihaz yakında satışa sunulacak. Gelen bilgilere gör Hindistan'da akıllı telefonun tekrar satışa çıkacağı tarih ise 7 Ekim olacak.

İlginç olan nokta ise Apple'ın yeni iPhone 7 ve iPhone 7 Plus akıllı telefon modellerini de Hindistan'da 7 Ekim tarihinde satışa sunacak olması. Görünen o ki aynı gün Samsung, Apple ile rekabete girmeyi planlıyor.

Samsung'un Galaxy Note7 akıllı telefonu 5.7" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel çözünürlüğünde iki yanı kavisli super AMOLED ekran içerirken, cihazın yonga seti ise Qualcomm Snapdragon 820 / Samsung Exynos 8890 olarak belirlenmiş.

4GB sistem belleği içeren ve ayrıca 64GB dahili veri kapasitesine sahip olan akıllı telefon 12MP OiS destekli arka kamera içeriyor ve ön kamerası da 5mp olarak geliyor. İşletim sistemi Google Android 6.0.1 Marshmallow olurken, ayrıca cihazın suya dayanıklı olduğunu da belirtelim.

Whatsapp