Galaxy Note7 güncelleme kullanıcılara cihazlarını değiştirin / iade edin diyor

Samsung, Galaxy Note7 için yayınladığı güncelleme ile kullanıcıları değişim / para iadesi yapmalarını hatırlatıyor

Samsung'un bu sene Galaxy Note7 akıllı telefonu firmanın oldukça başını ağrıttı. Büyük umutlarla ve yüksek satış rakamı beklentileri ile geçtiğimiz Ağustos ayında duyurulan ve arkasından da dünya genelinde bir çok pazarda satışa çıkan cihazın bataryasında problem olduğu ortaya çıkmıştı. İki gri çağırma sonrasında firma Galaxy Note7'nin tüm üretimini durdurmuş ve ayrıca satışı da iptal etmişti.

Samsung, ayrıca daha önce satılan akıllı telefon modelleri için de Galaxy S7 edge ile değişim ya da para iadesi programını da başlatmıştı. Bir çok kullanıcı cihazları bu program çerçevesinde geri verirken, hala cihazı kullanmaya devam eden kişiler bulunmakta.

Google, kısa bir süre önce Galaxy Note7'nin bataryasını %60 ile sınırlandıran bir bir güncelleme yayınlamıştı. Bu güncelleme kullanıcıları cihazlarını değiştirmeye zorlarken, daha inatçı olan kullanıcılar için de yeni güncelleme geldi ve bu güncelleme Galaxy Note7 sahiplerinin cihazlarını değiştirme / para iadesi almasına teşvik ediyor.

Samsung Galaxy Note7 akıllı telefon 5.7" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile gelmişti. 4GB sistem belleği ve 64GB dahili veri kapasitesi içeren akıllı telefon Qualcomm Snapdragon 820 / Samsung Exynos 8890 yonga setinden güç alıyor.

Ayrıca cihazın arkasında 12MP kamera bulunurken, ön kamera da 5MP olarak gelmekte. İşletim sistemi ise Google Android 6.0.1 Marshmallow olarak belirlenmiş.

Whatsapp