Galaxy Note7 akıllı telefon ABD'de tekrar satışa sunuldu

Samsung'un yeni üst seviye akıllı telefonu ABD'de tekrar satışta.

Samsung'un yeni üst seviye akıllı telefonu Galaxy Note7 firma tarafından büyük beklentilerle geçtiğimiz ay duyurularak bir çok pazarda satışa sunulmuş, ancak kısa sürede ortaya çıkan batarya sorunu nedeni ile satışı durdurulmuştu.

Samsung, satılan cihazların yeni ve sorunsuz bir Galaxy Note7 ile değiştirileceğini açıklarken, farklı ülkelerde çok yakında değişim başlayacak. ABD ve Kanada gibi bazı ülkelerde ise başlamış durumda.

Kısa süre önce 28 Eylül tarihinde Galaxy Note7'nin Güney Kore'de 21 Ekim tarihinde de Amerika Birleşik Devletleri'nde tekrar satışa sunulacağı yönünde bilgiler gelmişti. Ancak yeni bir habere göre ABD'de sorunsuz yeni Galaxy Note7 satışa sunulmaya başlandı bile.

Amerika Birleşik Devletleri'nin iki büyük cep telefonu operatörü Sprint ve Verizon Wireless, hata içermeyen Galaxy Note7 modellerini web siteleri üzerinden listeleyerek satışa sundular. lack Onyx, Silver Titanium, ve Blue Coral olarak dört renk de şu anda bu iki cep telefonu operatörü üzerinden satın alınabiliyor.

Galaxy Note7, 5.7" büyüklüğünde 2560x1440 piksel Quad HD iki yanı kavisli Super AMOLED ekran içeriyor. Cihazın sistem belleği 4GB ve dahili veri kapasitesi de 64GB olarak belirlenmiş. ABD'de Qualcomm Snapdragon 820 yonga seti Galaxy Note7'de yer alırken, diğer versiyonu ise Samsung Exynos 8890'dan güç alıyor. 12MP arka kamera ve 5MP ön kamera içeren akıllı telefon Google Android 6.0.1 Marshmallow üzerinde çalışmakta.

Whatsapp