Galaxy Note10 Serisi Android 10 Beta Güncellemesini Almaya Başladı

Galaxy Note10 ve Note10 Plus modellerine bugünden itibaren Android 10 beta güncellemesi OTA üzerinden dağıtılmaya başlandı.

Geçtiğimiz günlerde dağıtılan Galaxy S10 Android 10 güncellemesinin ardından şimdi de benzer bir güncellemeyi Galaxy Note10 serisinin aldığını görüyoruz. One UI 2.0 arayüzüyle beraber gelen Android 10 güncellemesi birçok değişikliği de beraberinde getiriyor.

Şu anda beta sürüm olarak Almanya'daki kullanıcılara gönderilen güncellemenin önümüzdeki günlerde daha fazla ülkede yayınlanacağı düşünülüyor. Beta olduğu için günlük kullanımda farkı hatalarla karşılaşabileceğiniz bu yazılım aslında kararlı sürümün daha sorunsuz olması için kullanıcılara sunuluyor. Beta programına kayıtlı kişilerin şuanda kullanabileceği Galaxy Note10 Android 10 güncellemesini yüklemeden önce telefonunuzdaki dosyaların yedeğini almayı unutmayın.

Bu güncellemenin içeriği Galaxy S10 serisi için dağıtılan ikinci Android 10 beta güncellemesi ile aynıdır. N975FXXU1ZSJF yapı numarası ile gelen One UI 2.0 beta sürümü Kasım 2019 tarihli en yeni Android güvenlik yamasını da içerisinde barındırıyor.

Yaklaşık 1.8 GB civarında bir boyutu olan güncellemenin Samsung Members App uygulaması üzerinden giriş yapan kullanıcılara dağıtıldığını belirtmemiz gerekiyor. Eğer sizde bu beta sürümünü cihazınıza yüklediyseniz yorumlarınızı yazarak bizlerle paylaşabilirsiniz.

Whatsapp