Galaxy Note 9, Samsung Web Sitesinde Ortaya Çıktı

2018 yılının premium Samsung akıllı telefonu gawnote 9, Güney Koreli şirketin web sitesinde ortaya çıktı.

Samsung'un bu yıl beklenenden daha erken piyasaya sunacağı tahmin edilen amiral gemisi Galaxy Note 9 hakkında yeni haberler gelmeye devam ediyor. İlk olarak bir Benchmark sitesinde ortaya çıkan Samsung Galaxy Note 9, şimdi de şirketin resmi web sitesinde, S-pen destek sayfasında ortaya çıktı. Evet, SM-N960U model kod adı, S-Pen uçlarının nasıl değiştirileceğine dair ipuçlarını içeren, ülkeye özgü çeşitli web sitelerinde listelendi. 

Samsung Galaxy Note 9'un Note8'deki 6.3 inçlik ekranla birlikte gelmesi bekleniyor ancak GawS9 ve Galaxy S9+'daki tasarım değişikliklerini de beraberinde getirmesi bekleniyor. Tabi arada önemli batarya kapasitesi farkı olacak ancak bu da artık sürpriz değil. Galaxy Note 9'un Qualcomm Snapdragon 845 ve Exynos 9810 yonga seti, 6GB RAM, Çift kamera kurulumu ve parmak izi tarayıcı gibi özellikleri ile Galaxy S9+'ın gelişmiş bir versiyonu olması bekleniyor. 

Samsung, Galaxy Note 9'un ekran içi parmak izi tarayıcıya sahip olması konusunda henüz kesin bir bilgi vermedi. Ancak özellikle Huawei'nin amiral gemisi modellerine bu özelliğe eklemesinin ardından Samsung da bu konuyq her zamankinden daha fazla odaklanacaktır. 

Whatsapp