Galaxy Note 9 Bazı Pazarlarda 512 GB Dahili Depolama İle Sunulabilir

Samsung Galaxy Note 9'un bazı pazarlarda diğer pazarlara kıyasla daha yüksek olan 512 GB dahili depolama alanı ile satışa sunulacağı iddia ediliyor.

Daha önceki raporlarda Samsung Galaxy Note 9'un 512 GB dahili depolama alanı seçeneğine sahip olacağı belirtiliyordu. Şimdi ise 512 GB depolama alanına sahip Galaxy Note 9'un Güney Kore ve Çin pazarlarına özel olarak satışa sunulacağı söyleniyor. En tepe modelin diğer ülkelerde satışa sunulup sunulmayacağı şuan için bilinmiyor.

Tepe modelde depolama alanı dışında başka bir fark olacak mı şuan için bilinmiyor. Galaxy Note 9 özelliklerini hatırlatacak olursak elde edilen raporlara göre telefonda Exynos 9810 işlemcisi ve 6 GB RAM belleği bulunacak. Ayrıca Android 8.1 Oreo üzerinde çalışan Samsung Experience arayüzünün yanı sıra 40000 mAh kapasiteli bir batarya Güney Koreli şirketin yeni amiral gemisinde bulunacak. Arka tarafta S9 serisindeki kameralara benzer şekilde değişken diyafram aralığına sahip çift kamera bulunacak olan telefonun ön tarafında ise 8 MP çözünürlüğünde bir kamera kullanılacak.

Genel tasarıma gelince Galaxy Note 9'un geçen yılki Galaxy Note 8'e çok benzemesi bekleniyor. Genel olarak tasarımın benzeyeceği söylense de ufak detaylarda Note 8 ile Note 9 modellerinin birbirinden ayrılması bekleniyor. Ön taraftaki ekran çerçevelerinin Note 9'da daha da küçüleceği söyleniyor.

Tanıtım tarihi halen kesinleşmiş olmasa da Samsung Galaxy Note 9'un 9 Ağustos'ta New York'ta firma tarafından düzenlenecek bir etkinlikte duyurulması bekleniyor. Tanıtımın hemen ardından ise ilk ön siparişlerin alınarak müşterilere teslim edileceği söyleniyor. Ülkemize ise tanıtıldıktan sonra en geç bir ay içerisinde satışa sunulacaktır.

Whatsapp