Galaxy Note 9 bataryasını 6.525 mAh kapasitesinde taşıyan kılıf

Mophie firması geliştirdiği kılıf modeliyle birlikte Galaxy Note 9 modelinin 4.000 mAh kapasiteli bataryasını 6.525 mAh seviyesine taşıyor.

Güney Kore merkezli akıllı telefon üreticisi olan Samsung firması, kısa süre öncesinde yeni nesil akıllı telefonu Galaxy Note 9’un duyurusunu gerçekleştirdi. Bu duyuru ardından birçok aksesuar üreticisi de bu cihaz için kolları sıvarken, dünyaca ünlü Mophie firması da yeni kılıf modelinin duyurusunu gerçekleştirdi.

4.000 mAh kapasitesindeki bir batarya ile birlikte kutusundan çıkan cihaz sektörün en iyi bataryalı cep telefonu modelleri arasında kendine yer bulsa da, halen birçok kullanıcının batarya problemi yaşayacağını düşünen Mophie firması bataryalı kılıf modelini duyurdu. Note 9 Juice Pack olarak isimlendirilen bu kılıf modeli 2.525 mAh kapasitesindeki bataryayı içerirken, böylelikle cihazın toplam batarya kapasitesini 6.525 mAh’a çıkartmış oluyor.

Diğer bataryalı kılıflara göre çok daha ince bir tasarım anlayışını ele alan kılıf, koruma görevini de büyük üstünlükle yerine getiriyor ve cihazın zarar görmesini engelliyor. 100 dolar fiyat etiketiyle herkesin satın alamayacağı kılıfın satışlarına henüz başlanılmamışken, modelin satışlarının sonbahar aylarında başlayacağı düşünülüyor.

Son olarak ise cihazın bataryasını 6.000 mAh seviyesinin üstüne çıkartan bu kılıfın, cihazı 1 gün boyunca şarj sorunu olmadan kullanabilmenize imkan tanıyacağını belirtelim.

Whatsapp