Galaxy Note 9, 8GB RAM ve 512GB Depolama ile Gelebilir

Samsung'un 2018 yazında piyasaya sunmaya hazırlandığı yeni Galaxy Note serisi akıllı telefonu, 8GB RAM ve 512GB dahili depolama alanı ile geleceği iddia ediliyor.

Samsung, Galaxy S9 ve Galaxy S9+ tanıtımını yapalım henüz bir kaç ay oldu ancak Güney Kore merkezli şirketin bu yılın ikinci,amiral gemisi olacak Galaxy Note 9'a son rütuşları yaptığı tahmin ediliyor.  Galaxy Note serisi amiral gemileri genellikle Ağustos ayında resmi olarak tanıtılıyor ancak Samsung'un Galaxy Note 9 için bir ayrıcalık yapacağı ve 29 Temmuz tarihinde bu cihazı tanıtacağı belirtiliyor.

Dahası, Galaxy Note 9 akıllı telefon yemek özelliklerini gösteren Geekbench Benchmark listesi ile ortaya çıktı. Benchmark test listesine göre Galaxy Note 9, 1.79 GHz hızında çalışan Octa-Core CPU'ya sahip Exynos 9810 yonga seti ile çalışıyor ve 6GB RAM’le eşleştirilmiş. Cihaz, Samsung Experience 9.5 ile birlikte Android 8.1 Oreo işletim sistemi altında çalışıyor. Bazı kaynaklar ise Samsung'un tekrar arayüz düzenlemesi yaptığını ve Galaxy Note 9'un Samsung Experience 10.0 sürümü ile geleceğini iddia ediyor. 

Eğer son gelen bilgiler doğru çıkarsa, Samsung Galaxy Note 9, 8GB RAM ve 512GB dahili depolama alanına sahip olabilir. Ancak bu modelin sadece belirli ülkeler için özel olacağını iddia ediliyor. Samsung Galaxy Note 9, Geekbench Benchmark testinde 2737 tek çekirdekli ve 9064 çok çekirdekli testte puanı elde etti. 

Galaxy Note 9'un diğer özellikleri hakkında şimdilik elimizde herhangi bir detay bulunmuyor. Ancak 29 Temmuz tseihine kadar pek çok ayrıntı ortaya çıkacaktır. 

Whatsapp