Galaxy Note 8'de iki farklı depolama alan tercihi olacak

Samsung tarafından geliştirilmekte olan Galaxy Note 8 modeli, 64 GB ve 128 GB olmak üzere iki farklı dahili depolama tercihiyle satışa sunulacak.

Güney Kore kökenli Samsung firmasının geliştirip phablet sektörü altına konumlandıracağı Galaxy Note 8 isimli modeliyle ilgili sızıntılar yoğun bir şekilde devam ediyor. Samsung tarafından bugüne kadar geliştirilen en iyi kameralı ve en şık tasarımlı phablet modeli olması beklenilen Galaxy Note 8, sade ve şık tasarımıyla da ön plana çıkmayı başaracak.

Önemli haber sitelerinden Venturebeat'ın Genel Yayın Yönetmenli'ğini yapana Evan Blass'ın gerçekleştirdiği bir habere göre Galaxy Note 8 beklendiği gibi üç farklı depolama tercihiyle değil iki farklı tercih ile satışa sunulacak. Daha önce sızdırılan bilgilerde telefonun 64 GB, 128 GB ve 256 GB dahili depolama kapasiteleri sunacağı belirtilirken, Evan Blass telefonun sadece 64 GB ve 128 GB dahili depolama alanları sunacağını belirtti.

Bu bilgiyi resmi bir Samsung çalışanına dayandıran ünlü editör, telefonun fiyat etiketinin de 1000 ila 1100 dolar arasında değişiklik göstereceğini belirtti. 26 Ağustos tarihinde Samsung tarafından gerçekleştirilecek olan özel bir etkinlik kapsamında tanıtılacağı düşünülen bu cihazın, tanıtım tarihi yaklaştıkça yeni bilgilerin sızmasına devam edileceği düşünülüyor.

Bakalım merakla beklediğimiz Galaxy Note 8 modeli için bu bilgiler ne kadar gerçeği yansıtıyor?

Whatsapp