Galaxy Note 8'de, 3 farklı RAM bellek seçeneği sunulacak

Samsung'un phablet serisi altına konumlandırmayı hedeflediği yeni akıllısı Galaxy Note 8'in, 4GB, 6GB ve 8GB olmak üzere üç farklı sistem belleği seçeneğiyle gelmesi bekleniliyor.

Galaxy Note 7 modelindeki arızalar ve sorunlar nedeniyle phablet sektöründe yara alan Samsung firması, Note serisi altına konumlandırdığı yeni modelleriyle birlikte bu alandaki popülerliğini arttırmaya devam ediyor. Galaxy Note 8 modeli üzerinde bu doğrultuda çalışan Samsung firması, yeni Note modellerinde hem tasarıma hemde teknik özelliklere önem verecek gibi duruyor.


Firmaya yakın kaynaklar tarafından öne sürülen iddialara göre Galaxy Note 8 modelinin tasarım harikası seçilen Galaxy S8 modeline göre çok daha şık bir şekilde tasarlanacağı düşünülüyor. Bu kaynakların sızdırdığı iddia edilen bilgilerin önemli bir kısmı ise Note 8'in sistem belleğiyle ilgiliyken, Note 8'in 3 farklı RAM bellek seçeneğiyle satışa sunulması bekleniliyor.


Bu doğrultuda firmanın phablet sektöründeki pazar payını bir adım daha üst seviyeye çıkartması beklenilirken, ön sürülen iddiaya göre cihazın 4 GB RAM / 64 GB depolama alanı, 6 GB RAM / 128 GB depolama alanı ve 8 GB RAM / 128 GB depolama alanı sunan 3 farklı versiyonun hazırlanması bekleniliyor. Firmanın bu doğrultuda son dönemlerde Çin menşeli üreticilerin elde ettiği başarıyı elde etmesi ve Asya pazarında daha popüler bir hal alması bekleniliyor.


Öte bir yandan firmanın gelecek raporlarına bakıldığında ise 12 GB kapasitesindeki bir RAM bellekli Galaxy Note 9 modelinin üretileceği belirtiliyor. Bakalım Ağustos yada Eylül ayında duyurulması beklenilen Galaxy Note 8 modeli gerçekten 3 farklı RAM bellek sistemiyle birlikte mi gelecek?

Whatsapp