Galaxy Note 8 Üretimi Sebebiyle Galaxy C10 Modelinin Tanıtımı Ertelendi

Herkesin merakla beklediği çift kameraya sahip Galaxy C10 modeli Samsung Galaxy Note 8 üretimi sebebiyle ertelendi.

Birkaç hafta önce ortaya çıkan raporlar Samsung Galaxy C10 modelinin test aşamasına girdiğini ve çok yakında piyasaya sunulacağını ortaya çıkarmıştı. Fakat şimdi ortaya çıkan yeni bilgiler Samsung Galaxy Note 8 modelinin üretimi sebebiyle Galaxy C10 modelinin piyasaya çıkma tarihi ertelendiğini gösteriyor.

Kullanıcı adı @mmddj_china olan bir Çinli vatandaş yaklaşmakta olan Galaxy Note 8 için daha fazla zaman ve güç gerektiği için şirketin şu anda Galaxy C10 modelinin testini durdurduğunu twitter üzerinden yazdı. Ayrıca yeni bilgiler daha önceden ortaya çıkan bilgiler gibi Galaxy C10'un yeni nesil orta üst seviye Snapdragon 660 işlemcisi ile beraber geleceğini gösteriyor.

Galaxy C10'un Bixby için özel bir düğmeye sahip olacağını iddia eden epeyce sızıntı var. Samsung yeni sesli asistanı Bixby uygulamasını yeni model cihazlarında kullanarak daha yaygın bir hale getirmeyi ve uygulamayı daha hızlı bir şekilde geliştirmeyi amaçlıyor.

Daha önceden ortaya çıkan görsellerden ve sızıntılardan yola çıkarak Galaxy C10 modelinin arka tarafta çift kamera kurulumuna sahip olacağını biliyorduk. Bu özelliğin cihazda yer alacağı daha önce çok kez sızdırıldı hatta Samsung'un ilk çift kameralı akıllı telefonunun Galaxy C10 modeli olacağı da söyleniyordu. Samsung Galaxy C10 modelinin özelliklerine gelince, akıllı telefonun 5.5 inç Full HD muhtemelen Super AMOLED ekran ekran penli ve 6GB RAM belleği ile beraber gelmesi bekleniyor.

Whatsapp