Galaxy Note 8, Ağustos Ayı Sonunda, İPhone 8'den Önce Piyasaya Çıkacak

Samsung'un phablet segmentindeki amiral gemisi Galaxy Note 8'in çıkış tarihi, gelen bilgilere göre beklenenden önce gerçekleşebilir.

Güney Kore merkezli şirket Samsung, Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modellerini tanıttığı andan itibaren bir sonraki amiral gemisi akıllı telefonu için söylentiler başladı. Ortaya çıkan söylentilerin büyük çoğunluğunda, Samsung Galaxy Note 8'in dual arka kamera kurulumuna ve 6.3 inç büyüklüğünde "Edge to Edge" uçtan uca kavisli bir ekrana sahip olacağı iddia ediliyor. 

Bununla birlikte, Galaxy Note 8 gerçekten 6.3 inç ekrana sahipse ve Samsung'un şu anki amiral gemilerinde piyasaya sürülen 9: 18.5 en-boy oranını muhafaza ediyorsa, bu cihazı Galaxy S8 +'dan ayırt edecek çok fark olmayacak gibi görünüyor. Samsung, Note 8'i daha çekici hale getirmek için, özellikle de cihazın Galaxy S amiral gemileri ile aynı türde Infinity Ekranıyla birlikte geleceği yönünde söylenti bulunduğunu düşünerek cihazı bir çok ilave özellik ile donatabilir. 

Özellikle en yeni söylentilere göre, Samsung, Ağustos ayı sonlarında yeni Galaxy Note akıllı telefonunu sunmayı planlıyor. Buradan şirketin yeni akıllı telefonu ile Galaxy Note 7 fiyaskosunun ardından yine çok iddialı olacağını çıkartabilirsiniz. Samsung, bu duyurusunu ana rakibine karşı küçük de olsa bir üstünlük kazanmak için İPhone 8'in öncesinde yapacak. 

Samsung genellikle yeni Galaxy Note modellerini tüketici elektroniği ile ilgili en büyük etkinlik olan IFA Tüketici Elektroniği Fuarında duyuruyordu. IFA 2017 bu yıl 1 Eylül'de başlayacak, bu nedenle Güney Koreli teknoloji devi resmi olarak Galaxy Note 8'i bir ya da iki gün önce açıklayacak ve tüketicilere IFA'da deneyim kazandıracak gibi görünüyor.

Whatsapp