Galaxy Note 7'nin Tanıtım Tarihi Belli Oldu mu?

Samsung'un yeni üst seviye phablet cihazı hakkında güçlü iddialar gelmeye devam ediyor.

Güney Kore'nin en büyük teknoloji şirketi Samsung'un phablet segmentindeki ikonik akıllı telefon serisi Galaxy Note ailesi yeni üyesine kavuşmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl duyurulan Galaxy Note 5'i halefi Galaxy Note 6 yerine Galaxy Note 7 adıyla duyurulması beklenen yeni akıllı telefon hakkında her gün yeni bir iddia ortaya çıkmaya başladı. 

Dün paylaştığımız haberimizde,  Samsung Galaxy Note 7 veya Galaxy Note 7 Edge modelinin dual kamera özelliği ile geleceği iddialarını sizlere aktarmıştık,  Bugün ise Evan Blass, twitter üzerinde yaptığı paylaşımda Galaxy Note 7 tanıtım  tarihi hakkında ipuçları verdi. Evan Blass'ın verdiği bilgiye göre Galaxy Note 6 / 7 Ağustos ayının ilk haftasında resmi olarak duyurulacak. 

Samsung'un yeni  Galaxy Note 7 akıllı telefonlarını 15 Ağustos haftasında tanıtacağı iddia ediliyordu. Fakat yaptığı güvenilir paylaşımları ile dikkat çeken Evan Blass'ın "Galaxy Note 6/7 etkinliği, neredeyse iki ay uzakta" şeklinde bir bilgi aktarması,  yeni Galaxy Note serisinin tahmin edilenden daha erken gün yüzüne çıkacağını işaret ediyor. Buna göre Galaxy Note 6/7 modelleri 2-3 Ağustos tarihlerinde tanıtılabilir. 

Samsung Galaxy Note 7 ve Note 7 Edge modelleri için bugüne kadar bir kaç söylenti ortaya çıkmıştı. Buna göre Qualcomm'un Snapdragon 823 yonga seti ile çalışacağı iddia edilen Galaxy Note 7,  6GB sistem belleği,  256GB UFS 3.0 dahili depolama alanı ve dual kamera gibi özelliklere sahip olması bekleniyor. 

Whatsapp