Galaxy Note 7'nin 128GB Versiyonu Çin'de Satışa Çıkıyor

Samsung’un Ağustos ayı başında tanıtımını yaptığı yeni üst seviye phablet cihazı Galaxy Note 7, Çin'de özel bir versiyonu ile sunulacak.

Güney Kore merkezli üretici Samsung, Ağustos ayının ilk günlerinde phablet segmentindeki yeni amiral gemisi Galaxy Note 7'nin tanıtımını yapmıştı. Tanıtımın ardından gelen bilgilerde Galaxy Note 7'nin 128GB depolama alanına sahip bir versiyonunun da satışa sunulacağı iddia edilen ve bilgiler şirket tarafından da doğrulanmıştı. 

Samsung, 128GB dahili depolama alanına sahip Galaxy Note 7 modelini önümüzdeki hafta Cuma günü Çin'de satışa sunmaya hazırlanıyor. Galaxy Note 7'nin bu versiyonu, Çin'deki yerel üreticilerle daha güçlü bir şekilde rekabet edebilmek için özel olarak geliştirildi. 

Galaxy Note 7'nin bu özel versiyonu ekstra depolama alanı dışında 6GB RAM gibi bellek kapasitesi farkına da sahip. Genel olarak bellek özellikler arttıkça telefon fiyatlarının da hızlı bir şekilde yükseldiği biliniyor. Fakat Çin merkezli üreticilerle anavatanlarında rekabet etmeye hazırlanan Samsung'un izleyeceği fiyat politikası henüz bilinmiyor. 

Samsung'un 6GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı ile sunmaya hazırlandığı yeni Galaxy Note 7'nin dual simözelliği hakkında bir bilgi bulunmuyor. Fakat cihazın 128GB’a kadar microSD kart desteği sunacağı biliniyor. Ayrıca sadece Çin pazarına sunulaacak olan bu özel versiyonda Exynos yerine Snapdragon 820 ya da Snapdragon 821 yonga setine yer verilecek. 

Samsung Galaxy Note 7 6GB RAM ve 128GB dahili depolama alanına sahip versiyonu ile 26 Ağustos tarihinde yerel saatle 17:00'da Çin'de satışa sunulacak. Samsung daha önce de batı ülkeleri için özel olarak 128GB depolama alanına sahip modeller üretmiş fakat bu cihazlar beklenen satış rakamlarına ulaşmayı başaramamıştı. 

Whatsapp