Galaxy Note 7'i getirene, Note 8 %85'e varan indirimlerle

Galaxy Note 7 modelinde yaşadığı kötü hikayenin üstünü bir türlü örtmeyi başaramayan Samsung, Galaxy Note 8'i satın alacaklara özel bir kampanya hazırladı.

Bir yandan yeni akıllı cep telefonu modeli için büyük reklam kampanyaları başlatan Samsung firması, diğer yandan ise Galaxy Note 7 ile yaşadığı kötü hatıraların üstesinden gelmeyi amaçlıyor. Bu bağlamda çeşitli kampanyalar üzerinde çalışan şirket, hazırladığı yeni kampanya ile Galaxy Note 7 kullanıcılarına Galaxy Note 8 modelini oldukça uygun fiyata sunmayı amaçlıyor.

Eski Galaxy Note 7 modellerini tercih edenlerin sadakatleri için özel bir kampanya başlatan şirket, yeni Galaxy Note 8 modelini alacaklara eski cihazlarını götürmeleri halinde 425 dolara kadar indirim sunmayı amaçlıyor. Geçtiğimiz yıl Note 7'nin patlayan bataryalarından ötürü prestij kaybı yaşayan şirketin, bu bağlamda müşterileri memnun etmesi ve güveni yeniden kazanması bekleniliyor.

Bu sıkıntı nedeniyle Samsung satılan 3 milyondan fazla Galaxy Note 7'nin geri alımını gerçekleştirirken, firmaya 5 milyar dolar seviyesinde bir zarar yaşatmıştı. Bu zararı önemsemeyen Samsung, yaşadığı prestij kaybının üstesinden gelmek ve müşteri memnuniyetini geri kazanmak adına önemli yatırımlar gerçekleştirdi.

Bu takas kampanyası hali hazırda sadece Amerika ve Güney Kore sınırları içerisinde geçerliliğini korurken, ülkemizde de geçerli olup olmayacağı henüz bilinmiyor. Bu bilgi bilinmemekle birlikte Türkiye'de oldukça önemli satış rakamlarına erişen Samsung'un bu durumu pekte göz ardı etmeyeceği düşünüyor.

Whatsapp