Galaxy Note 7 Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Samsung, Galaxy Note 7 tanıtımı için düzenleyeceği tanıtım etkinliğinin davetiyelerini göndermeye başladı.

Aylardır merakla beklenen tarih nihayet Samsung tarafından resmi olarak açıklandı. Samsung,  Galaxy Note 7 tanıtımı için düzenlenecek olan Unpacked etkinliğinin davetiyelerini basın mensupları ve misafirlere göndermeye başladı. Bu sayede Samsung'un yeni phablet modeli Galaxy Note 7 tanıtım tarihi de kesinleşmiş oldu. 

New York,  Rio de Janeiro ve Londra'da eş zamanlı olarak düzenlenecek etkinlik 2 Ağustos tarihinde New York saati ile 11'de (TSİ: 18:00) düzenlenecek. Samsung bu davetiye ile birlikte Galaxy Note 6 markasını atlayarak Note 7'ye geçiş yapacağını da ilk kez resmi olarak açıklamıştı oldu. Samsung'un gönderdiği davetiyelerini şu not dikkat çekiyor: 

"Birincisi, Galaxy Note 7 bizim Galaxy S7 ve S7 Edge ailesini tamamlayacak ve ürün portföyümüzü birleştirecektir. İkincisi, Galaxy Note 7, Samsung'un son mobil teknoloji hakkında karışıklığı en aza indirmek ve Galaxy S serisi akıllı telefonları ile tam uyum sağlayacak."

 Samsung Galaxy Note 7 hakkında bir çok bilgiinternete sızdırılmıştı fakat cihazın teknik özellikleri hakkında kesin bilgi henüz bulunmuyor. İddialara göre Samsung Galaxy Note 7 5.8 inç büyüklüğünde Quad HD kavisli bir ekrana sahip olacak fakat Galaxy Note 7'nin flaş ekran versiyonu da olacağı söyleniyor. 

Galaxy Note 7 hakkında gelen diğer iddialar arasında ise IP68 sertifikasına sahip olacağı,  64GB dahili depolama alanı,  6GB RAM,  12MP ISOCELL kamera sensörü, 5MP ön kamera ve 3600 veya 4.000 mAh batarya gibi özelliklere sahip olacağı belirtiliyor. Kuzey Amerika varyantına Qualcomm'un Snapdragon 820 veya 821 yonga setine sahip olması beklenen Galaxy Note 7'nin global varyantında ise Samsung'un Exynos işlemcisine yer verileceği tahmin ediliyor. 

Samsung’un Galaxy Note 7 tanıtımını yapacağı Unpacked etkinliğini buradaki Samsung Basın Odası bağlantısı üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz. 

Whatsapp