Galaxy Note 7, Samsung'un kendi sitesinde göründü

Samsung'un yeni S-Pen destekli phablet modeli çok yakında gün yüzüne çıkacak.

Samsung, pazarda bir süredir lider durumda ve her sene yeni modeller sunarken, özellikle de amiral gemisi modeli Galaxy S serisi büyük ilgi görüyor. Bu sene Galaxy S7 adındaki üst seviye modelini sunan firma, ayrıca Galaxy S7 edge adındaki bir phablet modeli ile daha karşımıza geldi.

Samsung'un ayrıca Galaxy Note adındaki bir başka üst seviye phablet modeli de her sene büyük ilgi görürken, geçtiğimiz sene Ağustos ayında Galaxy Note5 adındaki bir model geldi. Bu sene ise firma Galaxy Note 6 adını kullanmayarak Galaxy Note 7 adı ile yeni cihazını sunacak.

Samsung'un yeni akıllı telefonu hakkında bilgiler de gelmeye devam ederken, kısa süre önce ortaya çıkan bir broşür akıllı telefonun 2 Ağustos tarihinde resmi olarak duyurulacağı şeklinde.

Samsung'un SM-N930F model numarası Samsung'un kendi resmi sitesi üzerinden ortaya çıkarken, bu model numarasının Galaxy Note 7'ye ait olduğu ifade ediliyor. Galaxy Note 5'in model numarası SM-N920 olurken, Galaxy Note 4 ise SM-N910 model numarası ile sunulmuştu.

Model numarası haricinde bir bilgi ise bulunmamakta.

Galaxy Note 7 akıllı telefon iddialara göre 5.8" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD dokunmatik ekran ile sunulacak. 6GB sistem belleği içeren akıllı telefonun yonga setinin ise Qualcomm Snapdragon 823 olacağı ifade ediliyor. İşletim sistemi ise Google Android 6.0 Marshmallow olacak.

Whatsapp