Galaxy Note 7 Özellikleri Hakkında Bilgiler Gelmeye Devam Ediyor

Samsung’un Yeni phablet modeli Galaxy Note 7'nin adından sonra teknik özellikleri de doğrulandı.

Samsung,  Galaxy Serisi akıllı telefonları ile liderliğini sürdürürken bu yıl Galaxy S7 akıllı telefon satışları ile bu liderliği daha da sağlamlaştıran diyebiliriz. Şubat ayındaki Dünya Mobil Kongresi kapsamında tanıtılan Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge’in ardından Güney Kore merkezli üretici şimdi de Galaxy Note serisinin yeni temsilcisi Galaxy Note 7 akıllı telefon modelini sunmaya hazırlanıyor. 

Hakkında bir çok bilgi internete sızdırılan Samsung Galaxy Note 7 hakkında son bir kaç gündür Evan Blass'tan ilginç iddialar geliyor. Verdiği bilgilerle teknoloji dünyasının güvenini kazanan Evan Blass, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda Galaxy Note 7 adını doğrulandığını belirtmişti. Evan Blass şimdi de Galaxy Note 7 Teknik Özellikleri hakkında iddialı bilgiler veriyor. 

https://twitter.com/evleaks/status/746727233574866945

Evan Blass'ın twitter'da yaptığı açıklamaya göre Galaxy Note 7'de Iris tarayıcı ile biyometrik Kimlik Doğrulama teknolojisinin kullanılacağı doğrulandı. Evan Blass ayrıca Galaxy Note 7'nin teknik özelliklerine dair bilgiler de verirken Note 7'nin ekranının bugüne kadar gelen bilgilerde belirtilen 5.8 inç değil 5.7 inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlükte Super AMOLED bir ekranla gelecek. 

Galaxy Note 7'nin dikkat çeken diğer teknik özellikleri ise 64GB dahili depolama alanı,  MicroSD kart desteği,  12MP Dual Pixel arka ve 5MP ön kamera,  IP68 suya ve toza karşı dayanıklılık sertifikası bulunuyor. Galaxy Note 7'nin Siyah, Gümüş ve Mavi renklerde tüketilen sunulacağı belirtiliyor. 

Whatsapp