Galaxy Note 7 Ne Zaman Çıkıyor Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Samsung’un yeni akıllı telefonu Galaxy Note 7 nihayet tanıtıldı. Tanıtımın hemen ardından Galaxy Note 7'nin Fiyatı ve çıkış tarihi de netleşmeye başladı.

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, dün akşam New York'ta düzenlediği Unpacked etkinliği ile yeni üst seviye phablet cihazı Galaxy Note 7 tanıtımını yaptı. Heyecanla beklenen yeni Galaxy Note 7 büyük beğeni kazanırken kullanıcılar şimdiden Galaxy Note 7 çıkış tarihi ve fiyatını merak etmeye başladı. 

Galaxy Note 7'nin Amerika Birleşik Devletlerinde yarından itibaren ön siparişe sunulacağı ve 19 Ağustos tarihinde kullanıcılara sunulacağı açıklanmıştı. Peki ya avrupada çıkış tarihi ne zaman olacak? Galaxy Note 7,  Avrupa ülkelerinde 16 Ağustos tarihinde ön siparişe sunulurken, 2 Eylül tarihinden itibaren raflardaki yerini alacak. Galaxy Note 7'nin İngiltere fiyatı ise cep yakacak. Zira Clove UK adlı operatörden gelen bilgilere göre Galaxy Note 7 699£ fiyat etiketine sahip olacak. 

Galaxy Note7 Amerika Birleşik Devletleri'nde 256GB microSD kart veya Gear Fit2 hediye seçenekleri ile sunuluyor. Avrupada ise Galaxy Note 7'nin hediye seçenekleri farklı olacak. Gelen bilgilere göre İngiltere için tavsiye edilen perakende satış fiyatı 699$ olması beklenen Galaxy Note 7'nin yanında 256GB microSD kart veya Gear VR 2 hediye seçenekleri bulunacak. 

Galaxy Note 7'nin Avrupa ile aynı anda Türkiye'de de satışa sunulması bekleniyor. Henüz bir tarih ve fiyat açıklanmasa da Galaxy Note 7'nin Türkiye’de Eylül ayı ortalarından itibaren satışa sunulacağını tahmin ediyoruz. Fiyat olarak ise Galaxy Note 7'nin 3.300TL ile 3.500TL arasında bir fiyatlandırma ile raflardaki yerini alacağını söyleyebiliriz. 

Whatsapp