Galaxy Note 7 Edge Hangi Sürpriz Özellikle Gelecek

Samsung'un Ağustos ayında tanıtması beklenen phablet modeli Galaxy Note 7 Edge için sürpriz bir bilgi geldi.

Akıllı telefon pazarının lideri Güney Kore merkezli üretici Samsung'un ikonik phablet serisi yeni modellerini karşılamaya hazırlanıyor. Ağustos 2016 tarihinde tanıtılacağı tahmin edilen Galaxy Note 7 ailesi hakkında iddialar da tanıtım tarihi yaklaştıkça ardı ardına gelmeye başladı. 

Sektör içindeki kaynakların iddialarına göre Samsung Galaxy Note 7 Edge,  son dönemde üst seviye akıllı telefonlarda popüler olmaya başlayan dual kamera özelliği ile gelecek. Kaynaklara göre Samsung Elektro-Mekanik (Semco) söz konusu dual kamera özelliği üzerinde çalışıyor ve bu özelliği Galaxy Note 7 veya kavisli ekrana sahip versiyonu Galaxy Note 7 Edge modellerinde kullanıma hazır hale getirdi. 

Samsung Galaxy Note 7'nin teknik özellikleri hakkında henüz doğrulanmış bir bilgiye sahip değiliz. Fakat gelen bazı iddialara göre 5.7 inç büyüklüğünde Quad HD Super AMOLED ekrana sahip olması beklenen Galaxy Note 7'nin Snapdragon 823 yonga seti,  6GB sistem belleği ve 256GB UFS 3.0 dahili depolama alanına sahip olacağı belirtiliyor.  

Dual kamera özelliği son dönemde LG G5 ve Huawei P9 duyurusu ile birlikte oldukça popüler olmuştu. Ayrıca gelen bilgilere bakılırsa Apple'ın İphone 7 Plus veya İphone 7 Pro modelinde de dual kamera özelliğine yer verileceği iddia ediliyor. 

Samsung,  Galaxy Note 7 cihazları ile birlikte önemli değişikliklere imza atmaya hazırlanıyor. Bu değişikliklerden biri de muhtemelen dual kamera özelliği olacak. Tabi ki bu soruların kesin cevabı için Ağustos ayında yapılması beklenen Galaxy Note 7 tanıtımını beklememiz gerekecek. 

Whatsapp