Galaxy Note 7 Cadılar Bayramında Patlayan Kostüm Olursa

Bataryası patlayan Galaxy Note 7, Cadılar Bayramı Kostümlerine ilham kaynağı olmaya başladı. Galaxy Note 7'nin patlayan cadılar bayramı kostümü yaptılar..

Galaxy Note 7, tanıtımında oluşan olumlu izlenimler, patlayan batarya sorunu nedeni ile yerini hayal kırıklığına bırakmış ve Samsung, Galaxy Note 7 üretimini durdurduğunu açıklamak zorunda kalmıştı. Galaxy Note 7 şimdi de yaklaşan Cadılar Bayramında başrolde olmaya hazırlanıyor. 

Cadılar Bayramı kostümleri genellikle ünlülerin vitrine çıktığı ilginç kıyafetleri güzel neme getirilen bu yıl altı adet Galaxy Note 7 ile yapılan çok sıra dışı ve yaratıcı bir kostüm de görücüye çıkmaya hazırlanıyor. 

https://facebook.com/ckiley1/videos/10100276340458882/

Facebook'ta Chris Kiley adlı nie kullanıcı, nasıl çalıştığı hakkında geride bir çok soru işareti bırakan kostümü ile çektiği bir videoyu sosyal ağ hesabında paylaştı. Biz, t-shirt'ün altında kutuların içinden duman çıkmasını sağlayan gizli bir tüp sistemi olduğunu düşünüyoruz fakat tabi ki by işin altında bambaşka bir sistem de olabilir.

Burada asıl sorulması gereken soru ise "Chris Kiley bu kadar Galaxy Note 7 kutusunu nereden buldu?" olmalı. Umarız, bu kostümü hazırlamak için cihazların hepsini satın almamıştır. Zira Amerika'da bu tür çılgınlıklara insanların ne kadar para harcadığı biliniyor. Ama belki de Chris Kiley "2016 yılının en korkutucu kostümü" ünvanını kazanmak için ciddi bir rakamı da gözden çıkarmış olabilir. 

Whatsapp