Galaxy Note 6 akıllı telefonun model numaraları ortaya çıktı

Samsung'un Galaxy Note 6 modeli yaz aylarında gelecek

Samsung, her sene bir çok farklı model sunarken, üst seviyede gelen cihazları firmanın en çok satan akıllı telefonları olurken, bunlardan iki tanesi kısa süre önce gelmişti.

21 Şubat tarihinde Samsung, bir etkinlik düzenlerken, Galaxy S7 adındaki amiral gemisini ve ayrıca bu cihazın hem büyük hem de iki yanı kavisli ekrana sahip versiyonu Galaxy S7 Edge'yi resmi olarak duyurmuştu.

Samsung bu sene, her sene olduğu gibi Galaxy Note ailesinin de yeni üyesini sunacak ve bu model de S-Pen desteği ile gelecek. Firmanın isimlendirmesine bakarak cihazın Galaxy Note 6 ismi ile geleceğini söyleyebiliriz.

Bu akıllı telefon hakkında bilgiler de gelmeye devam ederken, şimdi de akıllı telefonun model numaraları ortaya çıktı. Bir çok ülke ve bölge için ayrı ayrı model numarası gelirken, SM-N930 olarak numaralandırma geliyor.

Samsung yeni akıllı telefonunu 5.8" büyüklüğünde dokunmatik Quad HD ekran ile sunulacağı kaydedilirken, ayrıca 4GB ya da 6GB sistem belleği ile sunulacağı iddia edilmekte.

Güney Kore devi firmanın ayrıca 256GB dahili veri kapasitesi ile sunacağı ilk akıllı telefon modeli de bu yeni cihaz olabilir. Samsung'un Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge cihazları suya ve toza karşı dayanıklı yapı ile gelmişti ve Galaxy Note 6'nın da benzer şekilde suya dayanıklı yapı içereceği iddialerı geliyor.

Whatsapp