Galaxy Note 4 yazılım güncellemesi yayınlandı

Samsung firması Galaxy Note 4'e hazırladığı yazılım güncellemesiyle cihazda tespit edilen güvenlik açıklarının üstesinden gelirken, batarya ve performansında önemli iyileştirmeler gerçekleştirdi.

Güney Kore merkezli Samsung firmasının büyük bir merakla yeni amiral gemisi cep telefonu modeli Galaxy Note 9'u tanıtacağı günü beklediğimizi söyleyebiliriz. Zira bir yandan yeni modeller üzerindeki sır perdelerini aralayan firma, diğer yandan ise eski nesil akıllı cep telefonu modellerini güncellemeye devam ediyor.

Hemen hemen tam 4 yıl öncesinde tanıtımını gerçekleştirdiği amiral gemisi cep telefonu modeli Galaxy Note 4 için bir yazılım güncellemesi yayınlayan şirket, güncellemenin boyutunu 225 MB olarak belirledi. N910FXXU1DRF1 sürüm numarasıyla birlikte yayınlanan güncelleme herhangi bir köklü değişikliği beraberinde getirmezken, asıl amacının daha stabil bir performans olduğunu söyleyebiliriz.

Tespit edilen bir kaç güvenlik açığının üstesinden gelmeyi başaran güncelleme ile birlikte cihaz performansı da maksimum seviyeye çıkartılırken, ayrıca batarya optimizasyonunda başarılı olduğunu söyleyebiliriz. Yayınlanan güncelleme ile birlikte Şubat ayı güvenlik yamalarını sunan Samsung, bu haberle tüketicilerini üzdü.

Eğer sizde Samsung Galaxy Note 4 isimli akıllı cep telefonu kullanıcıysanız, ülkemizde de yayınlanmaya başlayan bu güncellemeyi Ayarlar> Telefon Hakkında> Yazılım Güncellemesi seçeneklerini sırasıyla takip edip telefonlarınıza yükleyebilirsiniz.

Whatsapp