Galaxy Note 4, Mayıs ayı güvenlik güncellemesi sunulmaya başlandı

Samsung, üst seviye modelleri için aylık güvenlik güncellemeleri sunmaya devam ediyor.

Samsung, şu sıralar büyük gizlilik içerisinde yeni üst seviye modeli Galaxy Note 6 üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu yeni cihazın Ağustos ya da Eylül ayında suya dayanıklı yapı, S-Pen desteği, Snapdragon 823 yonga seti, 6GB sistem belleği gibi özelliklerle sunulması bekleniyor.

Bu cihaz büyük merakla beklenirken, firma önceki Galaxy Note modelleri için de güncelleme desteğini üst seviyede sürdürmeye devam ederken, gelen bilgilere göre Galaxy Note 4 modeli için yeni bir güncelleme yayınlandı.

Yen güncelleme Mayıs ayı Android güvenlik güncellemesi olarak gelitken, ilk olarak Hindistan'da sunulmaya başlandığı ifade edilmekte. Güncelleme 380MB dosya büyüklüğüne sahip.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz sene içerisinde Google ve Android platformunun güçlü bazı akıllı telefon üreticileri aylık güvenlik güncellemeleri ile Android platformunu daha güvenilir bir hale getirme yolunda adım atmışlardı.

Samsung Galaxy Note 4 için sunulan yeni güncelleme 22 Nisan yapım tarihi ile gelirken, performans iyileştirmeleri, stabilite geliştirmeleri ve hata düzeltmeleri içeriyor. Bir haftadan daha kısa süre içerisinde yine Hindistan'da Nisan ayı Android güvenlik güncellemesinin sunulduğu haberi gelmişti. Bu güncelleme dosya büyüklüğü ise 360MB'dı.

Samsung Galaxy Note 4 akıllı telefon 5.7" büyüklüğünde 2560x1440 piksel Quad HD dokunmatik ekran, 3GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi, 16MP arka kamera, 3.7MP ön kamera, Qualcomm Snapdragon 805 yonga seti özellikleri ile pazara sunulmuştu.

Whatsapp