Galaxy Note 20 Ultra ilk defa Samsung'un resmi sitesinde göründü

Galaxy Note 20 Ultra ilk defa Samsung'un resmi sitesinde göründü.

Samsung'un merakla beklenen yeni akıllı telefonu Galaxy Note 20 Ultra ilk defa Samsung'un resmi sitesinde ortaya çıktı. Samsung'un Rusya sitesinde ortaya çıkan Galaxy Note 20 Ultra'nın görüntülerinin ardından sitenin kapatıldığı iddia edildi.

Daha sonra ise görsellerin hala sitede yer aldığı ve görsellerin üzerinde ''Galaxy Note10'' yazdığı görüldü. Yine de sitede yer alan görsellerin Galaxy Note 20 Ultra'ya ait olduğu ihtimalinin yüksek olduğunu söyleyebiliriz.

Galaxy Note 20 Ultra'nın ortaya çıkan görsellerine baktığımızda farklı renk seçeneği, üçlü kamera modülü ve LED flaş dikkatleri çekiyor. Telefonun ön tarafını gösteren bir görsel ise henüz ortaya çıkmadı. Görselde yer alan S-Pen'in ise çok fazla bir değişiklik içermediği görülüyor.

Galaxy Note 20 Ultra'nın donanım tarafında ise gücünü 3.1GHz hıza sahip Qualcomm'un Snapdragon 865 mobil platformundan alması bekleniyor. ABD dışında ise telefonun gücünü Exynos 992 mobil platformundan alması bekleniyor. 12/16GB RAM kapasitesi, 256GB UFS 3.1 depolama ve 45W'lık hızlı şarj desteğine sahip 4.500 mAh batarya kapasitesi telefonun beklenen diğer teknik özellikleri arasında yer alıyor.

Son olarak Samsung Galaxy Note 20 serisinin resmi olarak yaklaşık 1 ay sonra 5 Ağustos tarihinde Samsung UNPACKED etkinliğinde resmi olarak tanıtılması bekleniyor.

Whatsapp