Galaxy M20, M10 ve J7 Core Önümüzdeki Hafta Android 9 Pie Güncellemesini Alacak

Samsung'un uygun fiyatlı orta seviye cihazlarından Galaxy M20, M10 ve J7 Core modelleri için Türkiye'de önümüzdeki hafta Android 9 Pie güncellemesinin dağıtılacağı ortaya çıktı.

Samsung'un Türkiye şubesi, düzenli olarak güncellenen bir yazılım destek sayfasını kullanıcılar ile paylaşarak hangi cihazın ne zaman güncellemeleri alacağını gösteriyor. Samsung Türkiye tarafından yayınlanan bu tarihler yurt dışındaki Samsung kullanıcıları tarafından da merakla takip ediliyor. Çünkü ülkemizdeki yayın tarihi ile Avrupa'daki yayın tarihleri birbirine paralellik gösteriyor.

Bu yılın başlarında Galaxy M20 ve Galaxy M10 modellerinin Ağustos ayında Android 9 Pie güncellemesi alacağı söyleniyordu fakat gelen yeni bilgilere göre her iki cihazda 31 Mayıs itibariyle Android 9 güncellemesini almaya başlayacak.

Ayrıca Pie güncellemesini alacak olan M20 ve M10 çiftine katılacak olan diğer bir cihazda bugün belli oldu. Galaxy J7 Core (SM-J701F) modeli yani bazı pazarlarda Galaxy J7 Neo veya Galaxy J7 Nxt Duos ismiyle bilinen modelde Android 9 Pie güncellemesini erkenden deneyen cihazlardan bir tanesi olacak. Android Nougat işletim sistemi ile piyasaya çıkan cihazın Android 9 güncellemesini alacak olması gerçekten şaşırtıcı bir durum.

Büyük şirketlerin genellikle orta seviye cihazlara tek bir büyük işletim sistemi güncellemesi verdiğini düşünürsek Galaxy J7 Core modelinin ikinci büyük güncellemesini alacak olmasının birçok kullanıcıyı sevindireceğini şimdiden söyleyebiliriz. Android 9 Pie güncellemesi ile beraber yenilenen One UI arayüzüne sahip olacaksınız.

Whatsapp