Galaxy J8 ile J8+'ın batarya kapasitesi belli oldu

Samsung tarafından orta seviye akıllı cep telefonu kullanıcıları için hazırlanan Galaxy J8 ile Galaxy J8+ modeline ait batarya bilgisi kamuoyuna sızdırıldı.

Akıllı telefon üretiminde adından en çok sık ettiren isim olarak karşımıza çıkan Güney Kore merkezli Samsung firması, yeni akıllı cep telefonu modelleri Galaxy J8 ile J8+ üzerindeki çalışmalarını sürdürüyor. Brezilya merkezli bir haber ajansı tarafından paylaşılan sızıntıyı ele aldığımızda bu cihazlar için geliştirilen bataryaların resmi çekildiğini görmekteyiz. 

Samsung Galaxy J8 olarak isimlendirilen cihazda 3.000 mAh güç depolayabilen bir batarya ile Galaxy J8+ modelinde ise 3500 mAh güç depolayabilen bir batarya yer aldığı belirtiliyor. Samsung Galaxy J8 modelinde kullanılan batarya 11.55 Wh ve Galaxy J8+ modelinde bulunan batarya ise 13.48 Wh enerji üretebiliyor.

Firmaya yakın kaynaklardan elde edilen bilgileri ele aldığımızda bu iki cihazın geliştirilme sürecinde olduğu ve kısa süre içerisinde artık tanıtılması gerektiğini belirtmeliyiz. Daha önce Geekbench testinden elde edilen bilgilere baktığımızda Galaxy J8'in Samsung'un kendi üretimi olan Exynos 7870 yonga setine sahip olup 3GB RAM ile desteklendiğini ve Android 8.0 Oreo işletim sistemi altında çalıştığını belirtelim.

Samsung Galaxy J8+ modeli de Geekbench testinde daha önce görüntülenirken yazılım cephesinde Android 8.0 Oreo işletim sisteminin desteğini ardına aldığını, donanımsal olarak ise Snapdragon 625 yonga seti ile 4 GB kapasitesindeki RAM belleği içerdiğini belirtelim.

Whatsapp