Galaxy J7'nin daha üst bir versiyonu yakında pazara sunulabilir

Samsung'un Galaxy J7 modelinin RAM ve ROM'u arttırılmış versiyonu ortaya çıktı....

Samsung her ne kadar genellikle üst düzeyde sunduğu akıllı telefon modelleri ile haberlerimize daha fazla konu olsa da giriş ve orta seviyede sunduğu cihazlar da büyük ilgi görüyor. Bu akıllı telefonlar gelişmekte olan ülkelerde bütçesi yeterli olmayan kullanıcılar için gelirken, özellikle de Galaxy J serisi ön plana çıkmakta.

Samsung, geçtiğimiz sene Galaxy J ailesi içerisinde sunduğu akıllı telefon modellerinden birisi de Galaxy J7 olmuştu ve şimdi de bu cihazın yükseltilmiş bir versiyonu hakkında bilgiler gelmeye başladı. Bu yeni akıllı telefon henüz resmi olarak duyurulmazken, Samsung Galaxy J7 Prime adı ile gelebileceği kaydedilmekte.

Galaxy J7'nin teknik özelliklerini hatırlayacak olursak eğer, akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile gelmişti ve ekran çözünürlüğünü de 1280x720 piksel HD olarak yer almıştı. Yeni Samsung Galaxy J7 Prime'da ise bu ekran çözünürlüğünün 1920x1080 piksel Full HD olabileceği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Yeni akıllı telefonda 3GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesi bulunacak. Önceki model Samsung Galaxy J7 ise 2GB sistem belleği ve 16GB dahili veri kapasitesi ile gelmişti. 1.6Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili Exynos 7870 yonga setinden güç alacak olan akıllı telefon 3.300mAh batarya ile gelecek.

Ayrıca 1.5Ghz saat hızında sekiz çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 615 olarak yonga seti farklı başka versiyon da gelecek. Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışacak olan Samsung Galaxy J7 Prime'da ayrıca Home butonuna da yer verilecek.

Whatsapp