Galaxy J7 Prime, yakında önemli bir pazarda satışa sunulacak

Samsung'un Galaxy J7 Prime modeli Hindistan'da satışa sunuluyor...

Samsung, yeni modellerle pazarda yükselişini sürdürürken, özellikle Galaxy Note7 batarya fiyaskosu ile darbe almış durumda. Firma farklı pazarlarda cihazlarını satışa sunarak zararını azaltmaya çalışırken, gelen bilgilere göre Galaxy J7 Prime adındaki yeni akıllı telefon Hindistan'da satışa çıkacak.

Samsung'un Galaxy J7 Prime akıllı telefonu geçtiğimiz ay içerisinde resmi olarak duyurulmuştu ve şimdi de dünyanın en büyük ikinci akıllı telefon pazarı olan Hindistan'da raflardaki yerini alacak.

Samsung, 19 Eylül tarihinde Hindistan'da yeni akıllı telefonu için bir etkinlik düzenleyecek. Bu etkinlikte de Galaxy J7 Prime, Hindistan için duyurulacak. Cihazın INR 18,790 (yaklaşık $285) civarında fiyat etiketi ile satışa sunulması bekleniyor.

Kesin olarak bu cihazın sunulması belli olmasa da "Prime Time" olarak basın davetiylerinin üzerinde yer alan ibare kısa süre önce Vietnam'da satışa çıkan Galaxy J7 Prime'ın sunulacağı anlamına geliyor.

Samsung Galaxy J7 Prime akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde dokunmatik ekrana sahip ve cihazın ekran çözünürlüğü ise 1920x1080 piksel Full HD olmakta. 3GB sistem belleği akıllı telefonda yer alırken, dahili veri kapasitesi ise microSD kart ile arttırılabilir şekilde 32GB olarak belirlenmiş. Yonga seti ise Samsung Exynos 7870 Octa olmakta.

Akıllı telefonun arkasında 13MP kamera bulunurken, Selfie çekimler için ön kamerası 8MP olarak konumlandırılmış. Galaxy J7 Prime cihazın işletim sistemi ise Google Android 6.0.1 Marshmallow ve batarya ise 3.300mAh.

Whatsapp