Galaxy J7 Duo, 7 Haziran'da A101 mağazalarında

Türkiye'de 7000 farklı noktada satış yapan A101 Market'ler zinciri, 7 Haziran tarihi itibariyle Galaxy J7 Duo'nun satışlarına 1.349 TL'lik fiyat etiketiyle başlıyor.

Son dönemlerde ülkemizde akıllı cep telefonu satışlarını hızlandıran perakende market zincileri, akıllı telefon ile tablet bilgisayar modellerini ardı ardına satışa sunuyor. Bir yandan BİM diğer yandan ise A101 Mağazaları'nda satışa sunulan akıllı cep telefonları ile diğer teknolojik ürünlerin satışı gerçekleştirilirken, A101 Mağazaları 7 Haziran tarihi itibariyle Galaxy J7 Pro modelinin satışına başlayacak.

Samsung tarafından geliştirilen uygun fiyatlı çift kameralı akıllı telefon modelinin satış fiyat etiketi 1.349 TL olarak belirlenirken, 2 yıl Samsung Türkiye Garantili olarak satışa sunulacak. Bunun yanı sıra aktüelde birçok farklı teknoloji ürün de aynı günde yer alacakken, iOS ile Android'li telefon modellerine destek sunan Piranha 7845 Bluetooth Hoparlörü'de satışa çıkacak.

Bunun yanı sıra sadece 7.95 TL karşılığında Piranha cep telefonu uyumlu lense sahip olabilecekken, Hometech Neo Gold 105 uydu alıcısı ise 39,95 TL'lik fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Toshiba markası taşıyan 50 inç Smart SAT UHD LED TV ise 2.499 TL karşılığında ücretsiz montaj ve 3 yıl boyunca Vestel Servis güvencesi ile satın alınabilecek.

7 Haziran tarihinde bu ürünleri satın almak için erkenden A101 Mağazaları'nın önünde olmanız gerekirken, ürünleri peşin fiyatına 6 taksit imkanıyla satın alıp dilerseniz ise vade farklı ile 12 taksit seçeneğiyle satın alabileceksiniz. 

Samsung Galaxy J7 Duo teknik özelliklerini dilerseniz aşağıdaki cihaz sayfamızı ziyaret ederek, detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Whatsapp