Galaxy J7 Aero teknik özellikleri gün yüzüne çıktı

Samsung'un orta seviye kullanıcılar için geliştirmekte olduğu belirtilen Galaxy J7 Aero modeline ait teknik özellikler, Geekbench testinde görüntülendi.

Akıllı cep telefonu sektörünün en çok sevkiyat gerçekleştiren ismi olan Samsung firması, amiral gemisi dünyasında olmasa da orta segment kullanıcıları için oldukça önemli modeller geliştirmeye devam ediyor. Özellikle geliştirip J serisi altına konumlandırdığı modellerle birlikte adından sıkça söz ettiren firma, şimdilerde ise bu serinin yeni üyesi üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

Orta segment cihaz kullanıcılarının firmaya olan ilgisini devam ettirmeyi hedefleyen firma, ABD pazarında ve çeşitli pazarlarda satışa sunmaya hazırlandığı Galaxy J7 Aero isimli cihaz üzerinde çalışıyor. Şirketin bu cihazı SM-737V model numarasıyla birlikte hazırladığı iddia edilirken, girdiği testte tek çekirdekli işlemci performasının 1170 ve çok çekirdekli işlemci performansının ise 4042 puan aldığı görülüyor.

Geekbench testi sonucunda cihazın neredeyse tüm teknik özellikleri ortaya çıkarken, 2 GB RAM bellekli olduğu görüntülense de ilerleyen dönemlerde cihazın 3 GB RAM bellekle birlikte geleceği düşünülüyor. 5.5 inç genişliğindeki 1280 x 720 piksel çözünürlüklü dokunmatik ekran üzerinde şekilleneceği belirtilen cihazın ön yüzünde yer alacak olan kameranın 13 MP çözünürlüğünde olup f/1.9 diyafram aralığına sahip olması bekleniliyor.

Cihazın kutusundan Android 8.0 Oreo işletim sistemiyle birlikte çıkacağı görüntülenirken, gücünü alacağı işlemcinin ise Exynos 7885 olduğu belirtiliyor.  Kesin bir bilgi olmamakla birlikte Samsung Galaxy J7 Aero modelinin tanıtımının bir kaç hafta içerisinde gerçekleştirileceğinin belirtildiğini söyleyebiliriz.

Whatsapp