Galaxy J7 2017, Galaxy J5 2017 ve Galaxy J1 Mini Prime İçin Temmuz Ayı Güvenlik Yaması Geldi

Samsung orta seviye akıllı telefonları olan Galaxy J7 2017, Galaxy J5 2017 ve Galaxy J1 Mini Prime modelleri için Temmuz ayı güvenlik yamasını içeren yeni bir güncelleme yayınladı.

Samsung yakın zamanda piyasaya sürdüğü Galaxy J7 2017, Galaxy J5 2017 ve Galaxy J1 Mini Prime modelleri için yeni bir yazılım güncellemesi dağıtmaya başladı. Güncelleştirme, Temmuz ayı güvenlik yamasını üç cihaz içinde yüklüyor. Yeni güncellemenin yanı sıra hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri de yine cihaz içerisinde yer alıyor. Samsung tarafından dağıtılan yeni güncelleme aşağıdaki yapı numaraları ile beraber geliyor.

Samsung Galaxy J7 2017: J730FXXU1AQG1

Samsung Galaxy J5 2017: J530FXWU1AQF5

Samsung Galaxy J1 Mini Prime: J106BUBU0AQG1

Bu dağıtılan yeni güncelleme aylık olarak dağıtılan güvenlik yaması güncellemelerinden bir tanesi olduğu için cihazınızda çok büyük değişiklik yapmayacaktır. Bilinen hataların giderildiği, genel cihaz performansının arttırıldığı ve Temmuz ayı güvenlik yamasının dahil edildiği bir güncellemedir. Her ihtimale karşı güncellemeyi Wi-Fi bağlantısı üzerinden yapmanızı tavsiye ediyoruz.

Samsung, güncellemeyi OTA üzerinden dağıtmaya başladı. Buda güncellemeyi indirip yüklemek isteyip istemediğinizi soran bir bildirimin otomatik olarak cihazınıza geleceğini gösteriyor.

Güncellemenin cihazınıza ulaşmadığını veya biraz geciktiğini düşünüyorsanız güncellemeyi manuel olarak kontrol etmek için Ayarlar> Cihaz hakkında> Yazılım güncellemeleri bölümüne giderek elle kendiniz yeni Samsung Galaxy J7 ve Galaxy J1 Mini Prime güncellemesini kontrol edebilirsiniz.

Whatsapp