Galaxy J5 Prime akıllı telefon Hindistan dışında da satışa çıktı

Samsung, bir süredir Hindistan'da satışta olan akıllısı Galaxy J5 Prime'ı yeni bir ülkede daha satışa çıkardı.

Samsung'un en önem verdiği pazarlardan birisi Hindistan olurken, bu sene de arka arkaya yeni ve özel modeller bu pazarda satışa sunuldu. Firmanın Hindistan'da kısa süre önce sunduğu cihazlardan birisi de Samsung Galaxy J5 Prime adındaki akıllı telefon olurken, Eylül ayında satışa çıkmıştı.

Bu akıllı telefon gelen bilgilere şimdi de Hindistan dışında yeni bir ülkede daha satışta. Avustralya'da faaliyet gösteren  perakende satıcılardan JB Hi-Fi Galaxy J5 Prime akıllı telefonu AUD 399 (yaklaşık $301) fiyat etiketi ile satışa çıkardı.

Cihazın tasarımına bakacak olursak eğer, ön tarafta fiziksel Home butonu yer alıyor ve ayrıca burada entegre olarak parmak izi tarayıcısı da bulunuyor. Arka yüzde ise orta üst kısımda kameraya yer verilmiş. Ayrıca kameranın yanında LED flaş bulunurken, altında da Samsung logosu dikkat çekiyor.

Samsung Galaxy J5 Prime akıllı telefon 5" büyüklüğünde ve 1280x720 piksel HD çözünürlüğünde LCD dokunmatik ekran sahip. Cihazın sistem belleği 2GB olurken, dahili veri kapasitesi de 16GB olarak belirlenmiş. Ayrıca bu kapasite microSD kart desteği ile arttırılabiliyor.

Bu akıllı telefon 1.4Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemci içeren yonga setinden güç alırken, ayrıca Samsung Galaxy J5 Prime'ın arkasında 13MP kamera bulunuyor ve ön kamera da 5MP olarak geliyor. İşletim sistemi Android 6.0.1 Marshmallow olurken, ayrıca batarya da 2.400mAh olarak yer alıyor.

Whatsapp