Galaxy Grand Prime (2016), Geekbench'te ortaya çıktı

Samsung'un Galaxy Grand Prime (2016) akıllısı benchmark sonuçlarında ortaya çıktı

Pazarın lider akıllı telefon üreticisi Samsung, her zaman olduğu gibi yine sunulmuş ya da henüz duyurulmamış bir çok cihaz ile haberimizde yer alırken, şimdi de firmanın ilerleyen dönemde sunmayı planladığı Galaxy Grand Prime (2016) akıllı telefon hakkında bilgiler ortaya çıkmaya başladı.

Hatırlanacağı üzere bu ay başlarında Hindistan'da gümrüklü malların takip edildiği ZAUBA'da Galaxy Grand Prime (2016) ilk kez ortaya çıkmıştı. Daha önce sunulan Galaxy Grand Prime, SM-G531 model numarası ile gelirken, yeni cihaz ise ZAUBA'da SM-G532 model numarası ile listelenmişti.

Bu yeni akıllı telefon SM-G532 model numarası ile şimdi de Geekbench adındaki benchmark uygulaması veri tabanında ortaya çıktı.

Samsung Galaxy Grand Prime (2016) akıllı telefon 1.44Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemci içeren yonga seti ile sunulacak. Ayrıca akıllı telefonun sistem belleği 1.5GB olarak belirlenmiş. Önceki nesil Galaxy Grand Prime, Qualcomm'un Snapdragon 410 yonga seti ile sunulmuştu ve ayrıca sistem belleği  de 1.5GB olarak gelmişti.

Yeni akıllı telefon Galaxy Grand Prime (2016), önceki nesil gibi 5" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Ayrıca cihaz Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışacak.

Galaxy Grand Prime (2016)'nın Geekbench puanına da bakarsak eğer, tek çekirdek için 599 ve çoklu çekirdek için 1790 puan aldığını görüyoruz.

Whatsapp