Galaxy Folder 2 sertifikasyon sürecinde ortaya çıktı

Samsung, yakında Galaxy Folder 2 adındaki yeni bir kapaklı modelini pazara sunacak...

Akıllı telefon pazarında son çeyreği  de 80 milyon cihaz satışı ile açık ara lider tamamlayan Samsung, yeni modeller üzerinde çalışmalarını sürdürürken, şu sıralar yeni bir üst seviye cihazı ile gündemde. Firma 2 Ağustos tarihinde düzenleyeceği Unpacked etkinliğinde S-Pen destekli yeni Galaxy Note7 adındaki akıllı telefon modelini gün yüzüne çıkartacak.

Diğer taraftan farklı modeller de ilerleyen dönemde gelecek ve bunlardan bir tanesi de Galaxy Folder 2 olacak.

Geçtiğimiz dönemde firma, özellikle de dünyanın en büyük akıllı telefon pazarı olan Çin'de yaşı ilerlemiş, fakat teknolojiyi de takip etmek isteyen kullanıcılar için eski tasarım olarak kapaklı modeller sunarken, önümüzdeki dönemde yeni bir kapaklı model gelecek.

Samsung'un bu yeni akıllısı Galaxy Folder 2, Bluetooth sertifikasyon sürecinde göründü. SM-G1600 model numarasına sahip olan cihaz hakkında herhangi bir bilgi ise Bluetooth Special Interest Group (SIG) üzerinden gelmiş değil.

Samsung'un bu yeni akıllısı iddialara göre 3.8" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile gelecek. Ayrıca 1.4Ghz saat hızında çalışan işlemci içeren Qualcomm yonga setinden güç alacağı ifade edilmekte. 2GB sistem belleği ve 8GB dahili veri kapasitesi cihazda yer alırken, 8MP arka kamera ve 5MP ön kamera ile sunulacağı belirtiliyor. 

Ayrıca Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışacak olan akıllı telefon Galaxy Folder 2, 2.000mAh batarya içerecek.

Whatsapp