Galaxy Folder 2 akıllı telefonun canlı görselleri ortaya çıktı

Samsung'un yeni kapaklı akıllısı Galaxy Folder 2 yakında duyurulacak...

Akıllı telefon pazarında fırtına gibi esen Samsung, özellikle kavisli ekran tasarımına sahip edge modelleri ile son dönemde büyük ilgi görürken, farklı tasarımlarda akıllı telefon modelleri firmadan gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sene Güney Kore devinin sunduğu cihazlardan bir tanesi Samsung Galaxy Folder olurken, cihaz kapaklı tasarımı ile büyük oranda yaşlı kullanıcılar için tasarlanmıştı.

Şimdi de firma bu cihazın halefi olarak gelecek olan yeni Samsung Galaxy Folder 2 akıllı telefonun hazırlık çalışmaları içerisinde. Bu yeni cihaz için bilgiler gelmeye devam ederken, tanıtım görsellerinin ardından şimdi de ilk kez akıllı telefonun canlı görselleri sızdırıldı.

Cihazın altın renkli versiyonu görsellerde yer alırken, Samsung Galaxy Folder 2 akıllı telefonun tasarımı tüm açılardan detaylı olarak görülebiliyor.

Galaxy Folder 2, ayrıca bir süre önce hem Bluetooth SIG'de ortaya çıkmış hem de TENAA'da bir diğer sertifikasyon sürecinde görünmüştü. Yeni akıllı telefon 3.8" büyüklüğünde ve 480x800 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Cihazın yonga seti ise 1.4Ghz saat hıızında çalışan dört çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 425 olarak belirlenmiş.

Yeni akıllı telefon 2GB sistem belleği içeriyor ve ayrıca 16GB dahili veri kapasitesi ile geliyor. Galaxy Folder 2'nin arka yüzünde 8MP kamera yer alırken, ön kamera da 5MP çözünürlük sunacak. Ayrıca Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışacak olan akıllı telefonun bataryası ise 1.950mAh olmakta.

Whatsapp