Galaxy C9'un Tanıtım Tarihi, Yayınlanan Teaser İle Doğrulandı

Samsung'un yeni akıllı telefonu Galaxy C9'un tanıtım tarihi yayınlanan tanıtım görseli ile ortaya çıktı. Galaxy C9 tanıtım tarihi ve detayları haberimizde..

Galaxy Note 7 batarya sorunu ile son zamanlarda başı oldukça ağrıyan Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, Galaxy C serisine yeni bir üye daha kazandırmaya hazırlanıyor. Daha önce farklı sertifika kurumlarında ortaya çıkan ve benchmark testlerinde hakkında bir çok bilgi internete sızdırılan Samsung Galaxy C9'un tanıtım tarihi yayınlanan resmi tanıtım görseli ile doğrulanmış oldu. 

Şimdiye kadar  Çin'de TENAA ve Amerika Birleşik Devletleri'nde FCC sertifika süreçlerinde görülen ve bir çok teknik özelliği internete sızdırılan SM-C9000 model kod numarasına sahip olan Samsung Galaxy C9, yayınlanan tanıtım broşürüne göre 21 Ekim tarihinde resmi olarak tanıtılacak. 

İnternete sızan bilgilere göre Samsung Galaxy C9'un teknik özellikleri arasında ise 6 inç büyüklüğünde full HD dokunmatik ekran, Qualcomm'un 1.4 gHz Octa-Core Snapdragon 652 yonga seti ile destekleniyor. Bellek özellikleri tarafında ise 4GB/6GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı bulunan Galaxy C9, 128GB'a kadar microSD kart desteği de sunuyor. 

Arka ve ön kamera olarak 16MP kamera ikilisine sahip olan Samsung Galaxy C9, 4.000 mAh gibi devasa bir bataryadan güç alacak. Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi ile satışa sunulması beklenen Galaxy C9'un Note 7 batarya sorunu nedeni ile oluşan phablet segmentindeki boşlukta alternatif olarak,  bir nebze olsun bu açığı kapatmadı amaçlanıyor. Samsung Galaxy C9'un 21 Ekim tarihindeki tanıtımının ardından Kasım ayı içinde tüm dünyada satışa sunulacağı tahmin ediliyor. 

Whatsapp