Galaxy C9 Pro'nun siyah renkli versiyonu tekrar göründü

Samsung, Galaxy C9 Pro'yu hem siyah rengi ile hem de uluslararası pazarda sunmayı planlıyor.

Akıllı telefon pazarının lider markası olan Samsung, her sene yeni modeller sunmaya devam ederken, Galaxy C ailesi de firmanın önemli modellerini bünyesinde barındırıyor. Ekim ayı içerisinde Galaxy C ailesine katılan son üye Galaxy C9 Pro olurken, duyurunun ardından bu akıllı telefon Çin pazarında satışa çıkmıştı.

Ayrıca geçtiğimiz günlerde Galaxy C9 Pro'nun uluslararası versiyonu Wi-Fi Alliance'de sertifikasyon sürecinde göründü. Ancak henüz bu versiyonun kesin olarak ne zaman sunulacağına dair bilgi ise bulunmamakta.

Samsung'un bu ilgi gören akıllı telefonu, ilk olarak Altın ve Pembe Altın olmak üzere iki farklı renkte Çin'de satışa sunulmuş durumda. Ancak geçtiğimiz ay içerisinde Galaxy C9 Pro'nun siyah renkli versiyonunun görseli ortaya çıkmıştı. Henüz hiçbir pazarda satışa çıkmayan bu yeni siyah renk için başka görseller de gelmeye devam ediyor.

Samsung Galaxy C9 Pro akıllı telefon 6" büyüklüğünde dokunnmatik Super AMOLED ekran içerirken, bu ekran 1920x1080 piksel Full HD çözünürlük sunuyor. Akıllı telefonun sistem belleği 6GB ve bu sistem belleği Samsung için ilk.

Akıllı telefon sekiz çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 653 yonga setinden güç alıyor. Samsung Galaxy C9 Pro'da dahili veri kapasitesi 64GB olarak yer alırken, 16MP arka kamera cihazda bulunuyor ve ön kamera da ayrıca 16MP olarak geliyor. İşletim sistemi ise Google Android 6.0.1 Marshmallow olarak belirlenmiş.

Whatsapp