Galaxy C9 Pro'nun ortaya çıkan görselleri yeni anten çizgilerini gün yüzüne çıkardı

Galaxy C9 Pro, Oppo R9 ile aynı anten çizgileri tasarımına sahip...

Geçtiğimiz günlerde Çinli büyük akıllı telefon üreticilerinden olan Oppo'nun yeni akıllı telefonu Oppo R9S'in bazı görselleri ortaya çıkmıştı. Bu görsellerde görünen en önemli detaylardan birisi de yeni anten çizgileri tasarımı olurken, altta ve üstte yer alan ve alt alta ince 3 çizgiden oluşan anten çizgileri dikkatleri üzerine çekmişti.

Şimdi de Güney Kore devi Samsung'un yeni Galaxy C9 Pro akıllı telefonuna ait olduğu ifade edilen bazı yeni görseller sızdırılırken, gördüğümüz kadarı ile Oppo R9S'de yer alan anten çizgileri tasarımı bu modelde de yer alıyor.

Tasarım olarak bakıldığında klasik anten çizgilerine göre bu tasarımın oldukça şık durduğunu söyleyebiliriz. Roze altın, altın ya da gri renklerde, anten çizgileri renk bütünlüğünü bozucu etki oluşturmazken, ilerleyen dönemde tüm akıllı telefonlarda bu anten tasarımının kullanılacağını söyleyebiliriz.

Samsung Galaxy C9 Pro'nun teknik özelliklerinin ne olacağına dair henüz bilgi bulunmazken, Galaxy C9 hakkında ise bilgiler gelmişti. Buna göre Galaxy C9, 6" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile sunulacak.

Cihazın sistem belleği 6GB olarak geliyor ve ayrıca dahili veri kapasitesi de 64GB olurken, 16MP arka kamera ve 16MP ön kamera ile satışa çıkacak. İşletim sistemi ise Google Android 6.0.1 Marshmallow olmakta. Samsung Galaxy C9 Pro ise biraz daha üst düzey özellikler içerecek.

Whatsapp